שפרה- את מוזמנת ללכת הביתה

tamr

New member
עינב הפרייארית כהרגלה מבשלת לכולם

הגיע הזמן שפראייר אחר יעשה את הבישולים במקומה.

מי שיכנס למטבח

ניראה לך שעינב תיתן למישהו להכנס למטבח!!!! רק אם הוא יהיה שוליית טבח זאת אומרת קולף קוצץ (איתי) רוחץ כלים אז מותר לו להכנס למטבח היא חושבת שאם היא לא תבשל לכולם אז אוי אוי אוי זכור! ימי אשר מי שהעז לפתוח סיר מות יומת!!!!! היום שי פתח את הסירים ואכל וטעם ועינב לא צייצה מעניין למה? חכם אומר!!! כנס אל האדם דרך כיבתו ותיקנה עולמך אז האם היא פריירית או מנסה לשלוט דרך הבטן של האדם? מעניין שגם את תפקיד אופת הלחם והעוגות היא "גנבה" שתצא מין המטבח... יהיו עוד אלף טבחים אמן

היא עושה את זה בכוח

גם כשרנין רצתה לבשל היא השתלטה על הכרוב ועשתה אותו כמו שהיא רוצה. ולמרות שרנין ביקשה לעשות גם צמחוני - היא (עינב )"שכחה" ועשתה הכל עם בשר. אז זה לא שהיא מסכנה. היא פשוט נדחפת ומשתלטת על המטבח. וכשמישהו אחר מנסה לבשל , יש לה הערות ודרישות מה לא לשים שם. בקיצור- היא ממש לא פריירית של אף אחד.

tamr

New member
האם מישהו יודע אם שי הצליח להפריד בין ונסה

לאיתי? האם הם בכאסח כרגע?

xuphv

New member
כל מי שאוהב את יוסי ועינב להכנס דחוף

כל מי שאוהב את יוסי ועינב להכנס דחוף האחיות והחברות של שפרה יודעות שאין לה סיכוי לכן הם כותבות הודעות בנוסך "להצביע גם ליוסי וגם לשפרה רק לא לשי". מי שאוהב את יוסי יודע שהשבוע צריך להצביע רק ליוסי. מי שבנהם לא ילך השבוע ילך בשבוע הבא בעזרת השם.

tamisc

New member
דווקא פה בפורום הרוב מעדיפים את שי על פני

שיפרה, זה מה שאני קולטת.

לא להיכנס לאדישות כלפי יוסי../images/Emo132.gif../images/Emo132.gif|מרו

כי כולם חושבים שכבר יש לו מיליון הצבעות, אז כדאי לא להתפס לזה, ולסמוך על סמוך.

אולי תנוחו כבר??

לא נמאס לכם?? לפתוח שרשור חדש בשביל להגיד שפרה את מוזמנת ללכת הביתה? ודי כבר האמירות על זה שהיא "לא אמיתית" נו באמת, לדעתי היא מניפולטיבית קטנה מאוד ורוב הנפילות שלה הן על העובדה שהיא אומרת ועושה דברים בצורה ישירה כשאנשים אחרים מעדיפים לשתוק ודי כבר לחפש כמו ילדים קטנים התנהגות "מגעילה" שלה. היא הלכה לישון אז היא לא ניקתה עם כולם. כמה פעמים אנשים שם "מנקים" או "עומדים במטבח" בשביל שיראו אותם? אף אחד כאן לא כתב על הביטוי הכי "אמיתי" שלה (אני כותבת את זה במרכאות כי זה טיפשי במשחק כזה וברור שגם אצלה יש אלמטים שלא): בחדר האח הגדול היא אמרה בפשטות שהיא מבקשת להדיח את עינב ויוסי בגלל התחושה הקשה וחילוקי הדעות למרות שאסטרטגית היא מבינה היטב שעדיף לה לא להיות על הגריל מולם והיא יודעת שגם היא תהיה שם השבוע, אבל היא מעדיפה לשמור על משחק נקי בענין הזה. אז בסדר, הבנתי, יש אנשים שיפרשו כל דבר שהיא עושה כהתנשאות ויחגגו אפילו על אמירה כלכך אנושית ובסיסית כמו זאת על כך שהיא יודעת שיש לה בעיה עם זה שהיא רוצה שכולם יאהבו אותה ואני, משלימה עם זה שהיא תצא לפני הסוף כי לא רואה אותה מצליחה להתגבר על הסחף הכל כך פופולרי הזה של "לשנוא את שפרה", חושבת שהיא אחת הדמויות הכי נעימות ומורכבות שהכרתי לאחרונה ושהעובדה שהיא הצליחה לשמור על התנהגות סבירה מול הפרובוקציות של עינב והעקיצות של יוסי, בעיקר אלו שכוונו מאוד נמוך ובצורה גזענית ממש ל"אשכנזיותה" היא מעוררת כבוד. עכשיו אתם יכולים להתנפל עליי, להגיד שאני "חופרת" ושאני מתנשאת כמוה וכל מה שתרצו אין לי ויכוח אתכם. אם הייתי צריכה לבחור עם מי הייתי רוצה לשבת לכוס קפה שפרה היתה ראשונה ברשימה. ודרך אגב, למרות שההזדהות שלי איתה הפתיעה אפילו אותי ולמרות שעינב מרגיזה אותי באמת אני לא מצליחה להביא את עצמי לכתוב עליה פוסטים נוטפי שנאה וגועל ומעדיפה לכתוב בעד(שפרה במקרה הזה). כי גם היא בן אדם, עם חסרונות, יתרונות ורגשות וגם משפחה וגם לריאליטי ולאנונימיות שמאפשרת הכל באינטרנט יש או צריך שיהיה גבול

tamisc

New member
הבנתי שאת אחות של שיפרה

ואת צודקת במיליון אחוז. לדעתי אין לאחרים זכות להוציא לשון הרע על משתתף בתוכנית- ואני מגנה זאת בתוקף. מה שכן יש להם זכות, להגיד את מי הם מעדיפים שישאר ומי שילך. בכל אופן, שיהיה לכם חג שמח ותזכרי שזה רק משחק.

הבנת לא נכון

וזה עוד אחד מהביטויים הטיפשיים שהשתרשו כאן בפורום הזה ובפורומים אחרים למה לא כותבים על כל מי שמשתפך שעינב מלכה או יוסי מלך שהוא ממשפחת בובליל? כל מילה שכתבתי היא כפי שהיא. אין לי הכרות מוקדמת או קשר כלשהו עם שפרה או עם משפחתה כפי שכתבתי גם אני הופתעתי מכמה אני מזדהה איתה וכמה היא נוגעת ללבי אני מצטרפת בהחלט לאמירה שלך - לגבי כל המשתתפים במשחק כנראה מאתגר יותר להתייחס בענייניות או לכתוב דברים חיוביים מאשר להשתלח באנשים

למעלה