שפרה- את מוזמנת ללכת הביתה

nochild

New member
שי פולט עכשו בשיחה הכל

על יוסי, איתי ועוד.................תסתכלו זה מעניין

Lomsahne

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכימה איתך ב100%!!../images/Emo45.gif

את כותבת את כל מה שאני חושבת . שמחה לגלות שיש עוד קול שפוי אחד בתוך עדר ה"בובלילים" שפה. שפרה היא המועמדת הראוייה לזכות . חבל שזה לא יקרה כי הכל תלוי בקהל שצריך בידור (סטייל בובליל)

והבאה בתור אינשאללה רנין!!!!!

לא יכולה לראות את הבחורה על המסך!!!! נחש ערמומי שמשחקת אותה ילדה טובה ותמימה!!! כל היום "שי כפרה" "שושי החמוד" חלאס!!! עלק היום אחרי הריב עם וואנסה ושי היא רצה לוואנסה להגיד לה "לא יפה איך שצעקת על שי, לכי תתנצלי בפניו..." אני במקום וואנסה הייתי מכניסה לה את הראש לאסלה ומורידה את המיים...

shron100

New member
אנשים תשמרו בבקשה על הפה!!!!!!!!!!!!!!!

אני כבר יומיים פה, ויש כאן אינספור הכפשות, תיאורי אופי מגעילים, וניתוח לא הוגן של אופי המתמודדים. בכל דקה שאתם מרשים לעצמכם לנבל את הפה, תחשבו לרגע שאתם עומדים לכתוב את הביקורת הנ"ל על אחותכם שמופיעה בטלויזיה. ביקורת בונה - כן לכלוכים-לא בבית ספרנו.

predent

New member
בואנה שי הצליח במשימתו

פירק את הרביעיה, איזה שיחה מעניינת היתה בין שפרה לאיתי

predent

New member
סורי../images/Emo52.gif גם אני בעד ששיפרה תלך

וזה זכותי להביע זאת כן בפורום, בוא לא נהיה צדקניים. כל אחד והעדפותיו הוא

פודרה1

New member
בואנה חבל שאיתי כה נאיבי

בקלות הצליחו להעביר אותו למחנה שלהם - חבל.

עוד פעם?

הבנו שאתם שונאים את שפרה, אתם לא חייבים לכפות את זה עלינו כל הזמן

ליאתס20

New member
תחשבו:

איזה קטע עם כולם ייכנסו לשאננות ולא יצביעו ליוסי מתוך המחשבה שכולם מצביעים לו ובסוף הוא יהיה זה שיעוף... בא לי פעם אחת שיביאו לכל הצופים בהפוכה ושזה לא יהיה צפוי ומובן מאליו... לא שאני שונאת מישהו דווקא ממש לא איכפת מי יעזוב נתאקלם למצב גם ככה וגם ככה.

45galit

New member
האמת שזה מפחיד שמשאננות לא יצביעו ליוסי

כי לדעתי הוא ועינב תורמים לצפיה שלי בתוכנית . אחרת התוכנית תהיה מאוד מאוד משעממת, אבל בגלל שקראתי שהחזן נכנס ביום ראשון, אני מאמינה שקשת רוצה את יוסי ועינב בפנים.

למעלה