שפרה- את מוזמנת ללכת הביתה

ronitit4

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo82.gifשיפרה ושי הביתה יחד../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif../images/Emo82.gif|

יואבון2

New member
שי שכנע את ההפקה שהתפקיד של יוסי כליצן../images/Emo150.gif

נגמר, ושיעיפו אותו מחר.

rhchel

New member
שי ושיפרה מסיתים את כולם נגד יוסי ועינב וזה

הצליח להם

24 שעות 1

New member
תפציצו את קשת בטלפונים -תעלו את ההודעה

שי בשיחה עם שיפרה וצבר הייתי אצל האח הגדול הרבה זמן ודיברתי איתו שדי מספיק הם צריכים להעיף את ליצן החצר הוא עשה כבר את שלו הוא כבר לא מעניין אמר שהאח הגדול ענה לו אני חושבת שאמר יבדקו את זה באיזה זכות יש למתמודד לבקש מהאח הגדול שיעיף מישהו אלא אם כן...... כל מי שקורה הודעה זו תקשרו לקשת עכשיו ומי שיש לו קשר למשפחתו של יוסי שיעביר להם את הידיעה חשוב חשוב חשובו

אור2221

New member
די עם השקרים, די

הוא אמר את זה לאח הגדול (בדיוק כמו שהוא אמור לעשות, זה התפקיד של הווידויים אצל האח הגדול) ואז אמר שהם שאלו אותו למה הוא חושב שהוא (שי) הועמד להדחה. שיבדקו את זה? מאיפה הקרצת את האמירה הזו? להד"ם בריבוע.

24 שעות 1

New member
די לטמטום שלך - תבקש את הקטע ואל תטעה אף אחד

אל תטעה אם השקרים שלך אף אחד הלך ביוזמתו לאח הגדול בערב היה שם הרבה זמן וביקש להעיף את הליצן שכבר לא מעניין וכו' כך שי אמר בפורום מלא

נכון הוא אמר את זה אבל

נחלק מהדברים שאומרים לצופים בבית לפני הדחה. (כל מועמד אומר משהו לקהל בבית כדי לשכנע להשאיר אותו. חלק מהנימוק של שי היה נגד יוסי... למה להעיף את יוסי) כהרגלו חפר שעה וחצי........

opiras

New member
אל תתנו יד להסתה, לארגן מאפיה כזו נגד

שתיים, זה משהו לא הגיוני. מסכנים עינב ויוסי

ח מ ס ה

New member
ששפרה תלך כבר הביתה...

בתחילת התוכנית שפרה היתה הפייבוריטית שלי ואפילו הצבעתי עבורה בהדחות הראשונות. איכשהו היא הצליחה לגרום לי לשנוא אותה, במלוא מובן המילה. אני לא בחורה ששונאת אנשים אבל זה מה ששפרה הצליחה להוציא ממני עם ההתנהגות שלה. חשבתי שהיא בחורה איכותית וגיליתי בחורה עלובה. חשבתי שהיא ישרה אבל אין מניפולטיבית ממנה. חשבתי שהיא טובה אבל כמות הרוע שבה הפתיעה אותי מאוד מאוד. אחרי השיחה השפלה ששי ושפרה ניהלו הערב, שלחתי 10 סמסים ליוסי (שלא היה הפייבוריט שלי). אני בזה בוז גדול לשפרה ולשי ומקווה שכשיצאו מהבית יחושו את השנאה שרוחש להם הרחוב.

עינת י

New member
לי עצוב לראות כמה רוע יש באנשים

תראו את שי רנין שיפרה צבר ולאון, בושה לאנושות שיש אנשים כל כך רעים בא לי לשבור עליהם משהו נשבעת לכם

cookies10

New member
מה הם עשו לך שיפרה ושי

למה להעליב לשנוא ולפגוע אף אחד לא העליב אותך אישית אישית ומה זה המשפט הלא הגיוני הזה ואני מצטטת מההודעה שלך... "אני בזה בוז גדול לשפרה ולשי ומקווה שכשיצאו מהבית יחושו את השנאה שרוחש להם הרחוב" וכמה שינאה ואנרגיות שליליות יש פה בפורום על דיירי האח הגדול מה קורה פה, סך הכל הם במשחק עם המציאות משלהם עם הבעיות היום יומיות שלהם שמאיימים להדיח אותם, 50 יום הם מנותקים והם נילחמים זה בזה אם זה בצדק או אם זה לא, מי אנחנו שנישפוט אותם ועוד בכזה שינאה מאיפה זה בא למה לקחת ללב ובכזאת רצינות את המשחק שלהם זה שלהם, לא שלנו יש הערות נחמד לקרוא, אבל למה להכניס שינאה...

למעלה