manys

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gifערב קומזיץ../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif

תאריך: 2.11.02
שעה: 20:00
מצרכים דרושים: מצב רוח, שמיכה ושאר מוצרים העולים על רוחכם.
אופן ההכנה: מגיעים לחוף, מרגישים חופשי בלי מעצורים ומתחילים להתערבב
זמן אפיה: תלוי בנו כמה יהיה חם בערב הזה או כמה יהיה קר בערב הזה
מטרה: להכיר, להתגבש,לשמוע, להבין, לתת ובעיקר להרגיש. (הסיפוק הכי גדול שלי יהיה אם יצאו מהערב הזה זוגות חבוקים...)
לקישוט: אשמח לשמוע מכם רעיונות לפעילות - חוץ ממשחק אמת או חובה.
גורמי שמיים: במידה וירד גשם/שלג/ברד/מכת בכורות נעתיק את הפעילות לפאב שקט ורגוע באזור. 6 דובים אישרו הגעתם לערב הזה ועוד 3 שהם לא דובים יגיעו, כך שכבר אנחנו 9 גברברים שהשיבו בחיוב ויגיעו (כולל אותי ובן זוגי) אנא אשרו השתתפותכם בהודעה זאת: כן, תוכלו להביא חברים (גברים/נשים/אחר) שלכם אבל רק אם הם אוהבי דובים בלבד!!!

manys

New member
אני שמח שאתה שואל ../images/Emo42.gif

כל פעם שמישהו שואל אני מחייך כמו דבילי ומתמוגג אכן כמו כולם גם אתה שואל (זה בסדר, אתה נורמלי שאתה לא יודע כי אין מודעות לעיניין בטוח לא בארץ ופחותה מאד בקרב קהילת הגייז) אתה מוזמן להיכנס להודעת מנהל שם כתוב בקצרה מה זה דוב למה ואיך אגב, אתה לא חייב להיות דוב כדי לאהוב דובים ולהיפך.. שיהיה בהצלחה ואני כאן אם לא הבנת בכל זאת

אני מביא נפט ../images/Emo59.gif

אני מדפיס את הדפים של פרום "גוגיי" ונוכל להדליק בהם את המדורה סתם אחלה פורום (מפרגנות) אבל אפשר לספר להם על הקומזיץ ולבצע איחוד כוחות ,ומין חופשי . מה דעתכם ??? בכל אופן אני מבטיח להגיע , ואני גם מתחייב להייות ילד טוב . אז ילה לאג´ות תעדכנו ותנו יותר פרטים, אני כבר ממתין בקוצר רוח (ותיזהרו יש לי אסמה)

הבהרה

שלא תבינו לא נכון, אני בהחלט מפרגן לתכנים בפורום גוגיי וזה שיש לי בעיה אישית כנגד הסדר הכרונולוגי של ההודעות אינו פוסל אותו ולהיפך אני אפילו מפרגן (16 בסולם = ומי שמבין מבין) ומשתדל לעקוב.

dubuni

New member
כפרות, יפה לך באדום! איפה קנית?

אחותי, יפה לך הגלימה האדומה הזאת! איפה קנית?

manys

New member
2.11.02 זה יוצא מוצא שבת ../images/Emo141.gif

והרי אין דבר כזה שאין דבר כזה

manys

New member
אוף אני מת!!!!../images/Emo59.gif

פשוט פנטזיה בהתגלמותה!!!

manys

New member
טוב , כרגע 14 אישרו הגעתם לקומזיץ

אם זה יגמר רק ב- 14 דובים אז אחלה... אבל אני חושב שיש עוד הרבה מקום לעוד דובים ואוהבי דובים להצטרף אלינו

bear lover

New member
אני אהבתי את התמונה...

יש לך את התמונות הכי יפות בפורום הזה!!! המשך כך

manys

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

bear lover

New member
תעדכן בנושא...

כרגע התאריך הוא סופי או גמיש...? שיחקת אותה עם הפורום!!! אני מתרשם

manys

New member
שעת הטיסה סופית....../images/Emo160.gif

2.11.02 בשעה 20:00 וכרגע הדיילים מכינים את המטוס כך שאנחנו לא יודעים בנתיים באיזה חוף ננחת הודעה תבוא עוד השבוע על מיקום הקומזיץ תודה כפרה.. אבל אני לא שיחקתי אותה עם הפורום אלא אתם (צניעות תמיד היה הצד החזק שלי)

למעלה