ruth yehuda
New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
זאת אני
חזרתי! האינטרנט היה מושבת ליותר מחודש-אם שמתם לב..... מוטי-מה קורה ב-12.12????(
אני לא בעניינים אה, התוכנית המצוירת של התאומות בערוץ הילדים?-סתם ניחוש) יש לי הודעה סופר חשובה!!!!!!!!!!!!!! זוכרים שחיפשתי את התאריך העברי של התאומות אז זה:
ז´ בסיוון!!!!!! מחיאות כפיים בבקשה............
אה! וגם (אם זה מענייןו אותכם...)יש לי עכשיו עוד 3 ספרים של התאומות!! סה"כ 4 winning london so little tima-too good to be thru(שחכתי איך כותבים את המילה האחרונה) so little timetel me about it sweet 16-לא זוכרת איזה.... טוב.... זה ההודעה הראשונה שליע מזה חודשיים בערך...... אני הולכת לקרוא מאמרים חדשים. אה! ופעם אחת שהייתי בבית ספר שלי בשיעור מחשבים, נכנסתי לראות מה קורה וקראתי את ההודעה שהתמונה של התאומות היתה במורדים-ואיך רציתי לכתוב תגובה!!!!! אבל צריך לכתוב סיסמא וכל זה (ועוד שניה המורה מכבה לי תמחשב) בקיצור-----------זה נכון!!!!!!! אמרתי לאחותי (גם היא קצת מעריצה את התאומות) זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות זה התאומות טו, הבנתם את העיקרון????????? ואז שראיתי שגם אתם חושבים את זה (כאילו זה באמת(!) נכון)הקלטתי את הקטע הזה במוצ"ש כשיש שידור חוזר של המורדים...... טוב.. בטח מזה שיעממתי אותכם(בטוח
אז
ו-כל הכבוד למי שקרא עד הסוף...... ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
זאת אני