SShiRaS

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עכשיו עכשיו עכשיו יש את השיר אובייסלי של מקפליי באמטיוי היטס!! מי שחייי אההה איזה קליפ מושלם!! חח סתם רציתי ליידע!!

SShiRaS

New member
זו הופעת הבכורה של הקליפ היום לא?

אם לא חח אז זה נושא מיותר סורי ^_^ אגב עוד מישהו ראה?

DesertRose7

New member
כן כן כן!!!!!!!!!

אני עדין לא נושמת!! ראיתי את זה רק עכשיו (לפני חצי שעה) אבל אמרו לי שהיה לפני זה.. בצהריים! לא הספקתי להקליט מרוב הלם! לא זזתי לכמה שניות.. אוחר כך קפצתי כל הקליפ!! איזה מושלמים.. אני כל כך אוהבת אותם!! פורום למקפליי.. דפנטלי!

SShiRaS

New member
../images/Emo26.gif

חחחחחחחחחחחחחח כן גמאני!!! זה היה כ"כ מגניב!!! קליפ רולזי בהחלט אני חייבת להגיד, והשיר.. מהמם!! חח [אגב יש לי אותו כבר מי שרוצה]

SShiRaS

New member
מההה ../images/Emo2.gif

יש לך את כל הדיסק?! מאיפה מאיפה מאיפה?!

DesertRose7

New member
לא כל הדיסק!!

אנ יאפרט: 5 colors in her hair obviously that girl unsaid things lola saturday nite the guy who turn her down room on the 3rd floor נראה לי ששכחתי אחד.. אני לא בטוחה!

SShiRaS

New member
../images/Emo12.gif

וואי לי יש רק את 5 colours in her hair obviously that girl unsaid things lola הממ מאיפה השגת את האחרים? לולה שיר חביב.. לא קסם לי במיוחד חח האחרים ממש ממש טובים!!

DesertRose7

New member
בנות מבריטניה!

מהפורום הרשמי!! אגב.. מישהי שם???????? אם את רוצה שאנ יאשלח לך.. חופשי! 321695283 [email protected] אני אוהבת לולה.. זה שיר מצחיק!! אני אוהבת שהם שרים L--O--L--A LOLA חחחחחחחח..

SShiRaS

New member
המממ..

הוספתי אותך לאייסי הממ בכלופן אני גם בפורומים הרשמיים!! מה הניק שלך? האנשים בבריטניה הם אנשים טובים חח אני מתה לגור בלונדון...!!! ויש מצב שבמקום קנדה [היעד המתוכנן] אני אטוס ללונדון וזה יוצא בחופש ויש לבאסטד הופעות קיץ שעדיין לא סולד אאוט!! אז יש מצב.. אבל אולי לא חחחח.. חפיף

DesertRose7

New member
את בראש שלי אני רואה!

בריטניה רולז!! אני טיול לפני צבא- בריטניה טיול אחרי צבא-בריטניה ואני מתכננת ללכת ללמוד רפואה בבריטניה.. למצוא לי בריטי מהמם ולהוליד איתו כמה בריטים מהממם!!

למעלה