PoynterCast

loner in love

New member
../images/Emo70.gifPoynterCast../images/Emo70.gif

PoynterCast היא תוכנית שבועית המדברת על מקפליי. היא חלק מ-DP.net ומוקלטת ע"י חברי הפורום שם. כל שבוע נבחר נושא ראשי אחר הקשור למקפליי ואנו מתייחסים גם לחדשות ולדברים שקורים בלהקה. כל שבוע ביום שבת בערב מתפרסם פרק חדש. הפרסומת שהקלטנו שבוע שעבר כבר עכשיו מוכנה להורדה וביום שבת הקרוב יעלה לאוויר הפרק הראשון המדבר על הדי וי די של מקפליי, טקס הבריטס, הקעקועים של דני ודאגי, הטריילר של Just My Luck ושיתוף הפעולה עם Son Of Dork. ניתן להוריד את הפרקים ב-2 דרכים. האחת, ללכת לדף הבית של DP.net וללחוץ על הבאנר של PoynterCast הנמצא בראש בעמוד. השניה, למי שיש לו iTunes, אפשר להרשם לזה וש-iTunes יוריד את זה וישים את זה ב-iPod שלכם באופן אוטומטי כל שבוע. זאת אפשר לעשות ע"י לחיצה על הלינק הזה. בנוסף, נשמח לשמוע מכם! אתם יכולים לשלוח לנו איזו שאלה העולה על רוחכם הקשורה למקפליי - אנחנו נקריא את השאלות ונענה עליהן בשידור. נשמח גם אם תשלחו לנו רשימות טופ 10 מצחיקות שקשורות למקפליי (כמו, 10 דרכים לפתות את דאגי או 10 דרכים לגרום להארי לשיר). שלחו הכל ל[email protected]

loner in love

New member
../images/Emo26.gif

לכם, חברי פורום תפוז
, יש חלק יותר מעשי בכל העניין הזה. אנחנו נותנים לכם את ההזדמנות להשפיע לא רק על נושאי הטופ 10 שיופיעו בתוכנית, אלא גם על התוכן שלהם. הטופ 10 שיופיע בתוכנית הבאה הוא top 10 ways to stalk McFly, או 10 דרכים לעקוב אחרי מקפליי. תרגישו חופשי להציע את הרעיונות הכי מקוריים, הזויים, מצחיקים, מביכים כמו שרק המוח של מעריצי מקפליי הישראליים מסוגל להמציא! 10 הרעיונות הטובים ביותר יופיעו, כאמור, בתוכנית הבאה של PoynterCast שתעלה לאוויר בשבת הבאה. תודה על שיתוף הפעולה

loner in love

New member
אממ

אני חושבת שהם מקליטים ביום רביעי [לפי השבוע] אז... שני-שלישי אתם לא חייבים להביא 10, אני עורכת את הכל.

loner in love

New member
אוקיי אני אנסה להסביר שוב

זה תוכנית שאם תיכנסו לDP.net ותורידו את הפרסומת אליה [בראש העמוד] באמת שתבינו יותר על מה מדובר. מה שאנחנו מבקשים ממכם זה להציע דרכים לעקוב אחרי מקפליי [to stalk mcfly זה פשוט נשמע יותר טוב באנגלית]. זה לא חייב להיות 10 כי אני אערוך את כל ההצעות שלכם ומהטובות ביותר אני אבנה טופ 10. מובן?

sap sapir

New member
זה לא עובד לי

בשתי הדרכים...אם מישהי מורידה אז בבקשה שתשלח לי

למעלה