אליסה בבית המשפט

../images/Emo71.gifאליסה בבית המשפט../images/Emo96.gif../images/Emo19.gif../images/Emo131.gif../images/Emo5.gif

בית המשפט היא פינה חדשה שבה אליסה נשפטת[כמובן,לא במציאות]ואנחנו השופטים[חברי הפורום]נותנים לה את גזר דינה מידי שבוע יופיעו מספר אפשרויות לגזר דין ואנחנו נבחר את גזר הדין הטוב והנכון ביותר
כמובן,כל חבר שמשתתף במשחק מחויב להחליט אם אליסה מואשמת או לא במידה וכן עליו לסמן
או
במידה ולא עליו לסמן
ובתוך ההודעה לנמק מדוע כן או מדוע לא. והשבוע בבית המשפט... איך אליסה מתלבשת.. הרבה פעמים ראינו את אליסה מתלבשת פצצה והרבה פעמיים ראינו את אליסה מתלבשת זוועה אליסה אומרת בתגובה להאשמה:"זה לא אני זה כאילו המלבישה שלי אומרת לי להתלבש ככה והיא קצת באופנה הקודמת נו מה לפעמים אני שמה חולצה פתוחה או מכנס קצר אבל זה לא אומר כלום.. מותר לי,תראו את בריטני ספירס למה לה כן ולי לא?"
אז מה לעשות
חבר השופטים[חברי הפורום אמורים להחליט זאת
]
במידה ותחליטו שאליסה לא אשמה רישמו
או
ומדוע
ואם לדעתכם אליסה אשמה רשמו
או
ונמקו מדוע
מהו לדעתכם העונש שמגיע לאליסה אם בכלל מגיע לה עונש.
ברצוני שוב להודות לכל מי שעזר ברעיונות,תמונות וכו...

והתוצאות של הפינה הקודמת:../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo60.gif

בפעם הקודמת האשמנו את אליסה בצורת הלבוש שלה.. והחלטנו בפה לא אחיד שאליסה צריכה להיענש יעל השופטת טענה שהעונש הוא לא לשחק בסדרה מינית חן הגנה על אליסה בכל גופה
וטענה שלאליסה לא מגיע שום עונש
גל מנהלת המשפט טענה שלאליסה מגיע עונש והוא לא להשתתף בשום תוכנית או סרט למשל שנה
נטלי החליטה שלאליסה מגיע עונש והיא אפילו נתנה מספר אופציות לעונשים משל עצמה... אנוכי-אני טענתי שמגיע לה עונש עבודות שירות ואדם הסנגור.חח-סתם טען שמגיע לה עונש עבודות שירות סך הכול מכיוון שכל העונשים לא יצאו אחידים ננסה לקבוע לה את העונש בצורה הכי טובה שיש אליסה מועברת לבית המשפט הארצי שם יקבעו לה עונש סופי
חח..מה דעתכם
וזהו..בואו נראה את דעתכם להפעם

always be me mc

New member
../images/Emo127.gif

עלק מלבישה, כשם שאליסה עושה שופינג בעצמה כך גם אני מאמינה שהיא בוחרת בעצמה מה ללבוש ולפיכך כשהיא נותנת הופעה מהממת זה לזכותה אך מתי שהיא מפשלת זה להרשעתה. ולמרות שלדעתי היא אשמה.. כיוון שמדובר בדבר פשוט כמו בגדים העונש שהיא תקבל היא אותם תמונות לא מחמיאות שלה עם הבגדים שמתפרסמות בעיתונים שונים

spelling

New member
../images/Emo128.gifחפה מפשע!

זה שהיא מפורסמת לא אומר שהיא לא עייפה לפעמים??או לא בא לה לזרוק על עצמה טרנינג נוח וזהו?? זה לא שהיא יצאה מוזנחת עם שיער פרוע,לא צחצחה שיניים או לא התקלחה שבוע... כולה טרנינג ולא כזה נוראי...לפעמים מתפלק לה איזה בגד נוראי אבל מעבר לזה תמיד היא נראית אחלה אפילו בטרנינג(אז בשדה תעופה)...לארועים תמיד היא התלבשה יפה! ובכללי היא מאוד נראית טוב בעיקר בתמונות האחרונות שלה! אני אומר אין בסיס מוצדק לאשמה..ולא לעיסקת טיעון! אליסה איז נוט גילתי! מה לא קורה לכם שאתם לא יוצאים מהבית עם בגד ששוה פחות מ 2000$???

always be me mc

New member
שמע אדם זה לא בקטע של טרנינג וכאלה

מתי שהיא בשדה תעופה וכדומה כי אז שתבוא איך שבא לה ודווקא אעדיף אם היא תבוא עם לבוש צנוע ולא זוהר מדי. אני רק אומרת שלדעתי זה קצת לא לעניין לבוא ככה: http://www.charmed-pictures.com/gallery/details.php?image_id=28087&sessionid=3802d7ed8e9585c9b4276c7bf946258a לאירוע בעל סיקור תקשורתי רב. מילא אם את עייפה סבבה. שהייתה שמה משהו פשוט כמו ג'ינס יפים וחולצה מהממת(שאני בטוחה שלא חסר לה) ואם אחרי זה היא באמת הייתה עייפה אז שלא הייתה עושה משהו בשיער. אבל כשבאירוע כזה השיער הוא הדבר היחיד שבאמת מושקע והגיוני? מוזר...ולא לעניין. לדעתי היא יכלה להשקיע מעט מאמץ וגם אז להיראות מקסימה חוץ מזה שהיא אמרה באחד מהראיונות שהיא יכולה ללכת לאירועים מתוקשרים ככה פעם ב... אז למה שתהיה עייפה? למה שתבוא לאירוע כשהיא עייפה? אבל סבבה טוב שמישהו מגן עליה
ולהגנתה לפחות הבגדים לא מפריעים לה להנות וזה העיקר

Natali Milano

New member
חח אני בהתלבטות

כי לפעמים היא מתלבשת יפה לפעמים לא הכוונה הליבוש שלה לאירועים. ביום יום היא מתלבשת חמוד
בתמונה הזאת זאת דוגמא לליבוש יפה

למעלה