../images/Emo71.gif אנטריקוט מוקפץ עם פלפל ואורז
מצרכים: 1 סטייק אנטריקוט חתוך לרצועות דקות (רצוי טרי ומייושן) 1 בצל חתוך לרצועות 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות 1 כוס אורז מבושל (לי היה אורז בקארי ועשבי תיבול) 2 כפות רוטב ברביקיו 1 שן שום קצוצה 2\1 כפית תבלין קאייג`ון (אפשר עם כל תיבול שאוהבים למנגל) מלח פלפל שחור 2 כפות פטרוזיליה או כוסברה קצוצה 2 כפות שמן זית ההכנה: מחממים שמן בוואק או במחבת עמוקה, מוסיפים את הבצל והפלפל ומקפיצים עד להזהבה קלה, מוסיפים שום ורצועות אנטריקוט ומקפיצים עד לשינוי הצבע של הבשר, (חשוב לא לבשל יותר מידי את הבשר) מוסיפים תבלינים ואת האורז ומקפיצים עוד 2-3 דקות, מוסיפים כוסברה או פטרוזיליה קצוצה, מערבבים ומגישים.
מצרכים: 1 סטייק אנטריקוט חתוך לרצועות דקות (רצוי טרי ומייושן) 1 בצל חתוך לרצועות 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות 1 כוס אורז מבושל (לי היה אורז בקארי ועשבי תיבול) 2 כפות רוטב ברביקיו 1 שן שום קצוצה 2\1 כפית תבלין קאייג`ון (אפשר עם כל תיבול שאוהבים למנגל) מלח פלפל שחור 2 כפות פטרוזיליה או כוסברה קצוצה 2 כפות שמן זית ההכנה: מחממים שמן בוואק או במחבת עמוקה, מוסיפים את הבצל והפלפל ומקפיצים עד להזהבה קלה, מוסיפים שום ורצועות אנטריקוט ומקפיצים עד לשינוי הצבע של הבשר, (חשוב לא לבשל יותר מידי את הבשר) מוסיפים תבלינים ואת האורז ומקפיצים עוד 2-3 דקות, מוסיפים כוסברה או פטרוזיליה קצוצה, מערבבים ומגישים.