בישולים לסופ"ש

חנול

New member
../images/Emo71.gif בישולים לסופ"ש

אצלנו כבר נרשמו: -פשטידת תירס -מרק קרופניק עוד בתכנון: -שניצלים ברוטב עגבניות עם טימין -קוסקוס או אורז עם אפונה חברה מביאה: -עוגת תותים

shlish2004

New member
בישולים לשבת

ראשית קדירת מרק גדולה - שתספיק לכל השבוע אח"כ בשר עם שזיפים, אפונה וגזר ואיך אפשר בלי אורז טעים עם צימוקים ופירות יבשים. על השניצלים כולם חיכו עד עכשיו כשאחזור מהעבודה. על כל הבישולים האחרים אחראית רעייתי, חברתי לנפש. לגבי המתוקים - תלוי מה החלכה בבית הביאה מהעבודה (היא עובדת כשף קונדיטור) דרך אגב - חדש כאן. שמי עמית, נשוי באושר ואב לשני נערים ועוד נסיכה. מתגורר בקציר, וכן מנהל פורומים - אחיות ואחים שכולים, ואת פורום המאבק בתאונות הדרכים כאן בתפוז. שבת שלום עמית

Master Stav

New member
מתאים לי .....

מרק ובה אדום יעני קובה בסלק עוף הסיר עם המון בצל ובשומן של עצמו סלט אבוקדו שהושרעו בו ביצים קשות ובצל ירוק זהו בעצם ... נינ לי איזה קטע מבעס היום ופשוט הלכתי לישון ....

שרון, הייתי בחנות שאמרת לי, רוב הזמן סגור שם

אז עוד לא פגשנו את האיש שסיפרת עליו.

rubber duck

New member
מודה שגמני אל ראיתי את חיים כמה שנים

מצד שני אני יודע שהוא עדיין עובד אם לא ילך איתו אני ממליץ על טיסני חולון שמנוהלת על ידי עוד מכר וותיק שלי אמנם בחור צערי אבל מאד מוכשר ורציני רון - ג'ינג'י אמיתי ויש לו גם נחת שהקים לא רחוק מכם שרון

hag70

New member
שוב היינו אצל סבא וסבתא בירושלים

אני הייתי כל הסופ"ש עם הילדה (שנמצאת שם כבר 3 שבועות) הבתזוג היתה רק לארוחת ערב. מה שאומר שלא היו בישולים. בכלל. אני מקווה שבקרוב נחזור לאיזו שגרה

למעלה