אז הפעם בישולים מכל השבוע
מאחר וכל השבוע הייתי בבית בחופש, המטבח עבד שעות נוספות: יום שני: סלט אבוקדו, מלפפונים, המון כוסברה, אפונה ונתחוני עוף בטמפורה. סלט חסה עם גבינת ברינזה ואגוזי פקאן פריכים יום שלישי: ניוקי (תוצרת בית) ברוטב עגבניות יום רביעי: פסטה ברוטב קישואים, זייתים שחורים ולימון יום חמישי: פיצה יום שישי: ארוחת ערב עם זוג חברים (צמחוני) שוב פעם ניוקי ברוטב עגבניות סלט חסה ונקטרינות סלט קישואים עם נענע וטרגון הרבה יין שבוע טוב... יום ראשון מתחיל עבודה חדשה...