בישולים לשבת

hag70

New member
../images/Emo71.gif בישולים לשבת

אז השבת סופסוף היה לנו משהו: קציצות הודו ברוטב עגבניות. הילדה החמודה שלנו הודיע שקציצות זה איחסה, אז היא אכלה קציצות דגים קנויות. אכלנו בחוץ (יש לנו משטח בטון שאנחנו לא אוכלים בו הרבה כי אנחנו בקומה שניה) ובסך הכל היתה מאד כיף בבריזה הקיצית.

shno

New member
כלום-שום ../images/Emo4.gif

מכיוון שהזוגה עברה אתמול בבוקר דיקור מי שפיר, היא בילתה את אמש ואת היום במיטה, ואני הייתי עסוק עם הקטנה. אז ה"בישולים" הסתכמו בבורקסים מהסופר, בורגראנץ', חביתה ושתי פרוסות עם נוטלה. מחר הולכים לאכול אצל הורי הזוגה. אני מקווה שבישלו שם ממש הרבה

מעט מאוד, בגלל ריבוי אכילה-בחוץ

לפני זמן קצר, חזרנו מ"קורדליה" המשובחת, שם חגגנו לאמא של ה -
יומולדת; מחר - הוזמנו לארוחת צהריים אצל חברים. בבוקר, הספקתי להכין את מנת הבשר-למשך-השבוע: פרגיות ברוטב פלפל צ'ומה עם ירקות. אתמול, הכנתי לארוחת ערב פיצה משובחת ומהירת-הכנה. 30 דקות מרגע הוצאת הקערה ועד להכנסת הפיצה לתנור. 25 דקות בתנור - והיא מוכנה... ארנון

akavishon

New member
אז הפעם בישולים מכל השבוע

מאחר וכל השבוע הייתי בבית בחופש, המטבח עבד שעות נוספות: יום שני: סלט אבוקדו, מלפפונים, המון כוסברה, אפונה ונתחוני עוף בטמפורה. סלט חסה עם גבינת ברינזה ואגוזי פקאן פריכים יום שלישי: ניוקי (תוצרת בית) ברוטב עגבניות יום רביעי: פסטה ברוטב קישואים, זייתים שחורים ולימון יום חמישי: פיצה יום שישי: ארוחת ערב עם זוג חברים (צמחוני) שוב פעם ניוקי ברוטב עגבניות סלט חסה ונקטרינות סלט קישואים עם נענע וטרגון הרבה יין שבוע טוב... יום ראשון מתחיל עבודה חדשה...

akavishon

New member
אפשר אפשר... אבל החופש הסתיים (לצערי הרב)

במעבר לעבודה הבאה אני אדאג לקחת יותר משבוע חופש. מצד שני הודעתי להם שאני באוגוסט גם בשבוע חופש (אם אפשר לקרוא לשבוע עם שני זוועתותים חופש)

טוב.....אתה לא משאיר לי הרבה ברירות ../images/Emo4.gif

אני פותחת עצומה להשארתך בחופשה תמידית
את מיקום המטבח אתה יכול לבחור בעצמך (ראית מה זה נדיבות? אה? אה? אה?
)

akavishon

New member
שכחתי גם את הפבלובה האישית

בארוחת ערב של יום שישי... עם קצפת בניחוח וניל, קוביות של פירות העונה ופסיפלורה... היה מדהים !

אני לא מאמינה לך

אני פשוט בהלם בסדר? איך בנאדם עם טיפה של מצפון מסוגל לעשות דברים שכאלו? הצילוווווווווווו

למעלה