בישולים לשישבת

hag70

New member
../images/Emo71.gifבישולים לשישבת../images/Emo71.gif

אז מה היה אצלכם השבוע? בשל העדרותה של מייסדת הפינה השבועית (וכולנו מקווים שמסיבות טובות בלבד) תפסתי את מקומה השבוע. אצלנו כצפוי לא היה שום דבר, מלבד 3 פעמים שהכנתי סופגניות טוניזאיות לחג
 

akavishon

New member
אצלינו סוף השבוע עדין נמשך בגלל החופש

ואני נשארתי עם הילדים. ביום שישי הלכתי לגן של הילדה וביחד עם כל הילדים הכנו כדורי שוקולד. לשישי בצהרים התפריט הקבוע - אפונה וגזר, אורז / פתיתים ושניצל. בנוסף הכנתי מרק מעולה (!) של פלפלים קלויים ועגבניות. שבת היה אוכל אינדונזי (הייתי לפני שלשה שבועות באמסטרדם וקניתי שם תערובות תבלינים מוכנות) היום, הכנתי מתכון מעולה של כדורי בשר ברוטב עגבניות ופסטה. אני חושב שזהו....
 
אצלנו נחנך רשמית החורף עם צ'ולנט

אם יש סיבה לעבור את החורף בשלום (לא סובל לצאת מהבית בגשם עם שני ילדים, שתי מטריות ושלושים ושישה בגדים במצטבר) זה הצ'ולנט. בחורף שעבר, בצעד נועז, החלטתי להעמיד בפניי אתגר ולנסות ולהכין צ'ולנט אמיתי (זהירות, פוסט ארוך מן השנה שעברה על הפעם הראשונה. למתמידים בו ולעוקבי היקושרים יש בונוס: סיפור אמיתי על סופגניות מיוחדות לחנוכה). אתמול, בפעם השלישית בחיי שאני מכין את התבשיל המבורך הזה, אני יודע שאני בדרך הנכונה. יצא מעולה
בנוסף, נרשם גם מרק ירקות עשיר וקוסקוס. ארנון
 

schlomitsmile

Member
מנהל
קוסקוס וצ'ולנט? ממש מיזוג גלויות ../images/Emo13.gif נשמע נפלא, אבל היה לכם מקום בבטן לשני תבשילים משביעים כאלה?
 
היה מקום כי הם נאכלו על ידי אנשים שונים...

הצ'ולנט על ידי המבוגרים, הקוסקוס על ידי הילדים
 

חנול

New member
תגיד- צ'ולנט-זה באמת עניין קשה?

אני יודעת שכל הסוד הוא בשכבות נכונות-יענו,מה הולך מעל מה.. אולי תתן לנו עקרונות לצ'ולנט המוצלח?
 
למעלה