בישולים לשישבת

חנול

New member
../images/Emo71.gif בישולים לשישבת ../images/Emo71.gif

אני מנצלשת את עצמי ומרשה לעצמי : 1. לברך באופן רשמי את אבונור שהצטרף לכוחותינו. מקוה שתמשיך להנות מהפורום ולתרום לו.. 2. להגיד תודה לכל המברכים ליומולדת וללידה... לספר לכם שבסופ"ש זה לא נבשל- כיון שהיה לי יומולדת, וקצת קשה לצאת עם 2 העוללים למסעדה, הוחלט להביא את המסעדה אלינו- נרכשו מרונימוטי: 1. 2 קלצונות ממולאות 2. פסטות ב-2 רטבים 3. מגש מלנזנה 4. אנטיפסטי יצטרף לזה- חתיכות פילה על הפלנצ'ה ברוטב עגבניות ובזיליקום 5. 2 מגשי טירמיסו 6. טרטופו וקפה לסיום. מזל שאני בת 30 פעם אחת בחיים...

../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif אצלנו אירוח משפחתי

אנחנו מארחים היום את ההורים של ה -
, אחיה וסבתה. הסיבה הרשמית: ההורים נוסעים עוד כמה ימים לטיול ארוך בדרום-אמריקה, התירוץ להתנדבות לארח: רציתי שוב להכין צ'ולנט... בתפריט:
צ'ולנט
סלט ירקות עם 20 מרכיבים (ספרתי
)
לשניים שלא אוכלים צ'ולנט: פסטה ברוטב פסטו-שמנת
הקינוח הרשמי: גזר מרוסק
הקינוח האלטימטיבי:
תוצרת בית
אתמול הכנתי גם מרק ירקות עשיר. עוד מעט הם באים... ארנון

ferdinand

New member
וואו!

סחתיין עלה-
! השאיר אותי
ותגיד - ת'יכול לפרט בבקשה, אילו עשרים מרכיבים יש בסלט?!

הנה 20 מרכיבי הסלט (התקמצנתי. אפשר עוד ../images/Emo6.gif)

1. עגבניה 2. מלפפון 3. גזר 4. פלפל אדום 5. פלפל צהוב 6. פלפל ירוק 7. בצל ירוק 8. עגבניות שרי 9. עגבניות שרי קלויות 10. כרובית קלויה 11. קישוא קלוי 12. חציל קלוי 13. בטטה קלויה 14. בצל קלוי 15. פלפל אדום קלוי 16. פלפל צהוב קלוי 17. כרוב אדום 18. כוסברה 19. עירית 20. בזיליקום הכל חתוך קטן ומתובל ברוטב טחינה+צ'ילי מתוק. מעבר לכך שהסלט הוא מנה של בריאות (ומנ דיאטטית, כמובן), הוא היווה מקור לשאלות רבות ואפילו לחידון (זהו את כל 20 המרכיבים...). הפרס לפותר נכונה -
. בתיאבון
ארנון

shno

New member
הייתי נפטר מהר מהר ממרכיב מס' 18

כמאמר חז"לינו - "שונא כוסברה יחיה". סחתיין על ההשקעה המטורפת בסלט. היה טעים? לא היה too much? אני מפחד מסלטים עמוסים מדי שהכל יתערבב ובסוף הם יוצאים סתם בלאגן בפה במקום שיהיו נעימים וטעימים. האמנם זה לא המצב כאן?

akavishon

New member
הנה מתחילה לה מלחמה

אין כמו כוסברה... אחד הדברים הטובים והטעימים שהטבע נתן לנו..

shno

New member
בכלל לא מלחמה

"אנחנו" צודקים, "אתם" טועים. זה הרי מובן מאליו
כמה שלא ניסיתי, לא מבין איך אנשים מכניסים לפה שלהם את עשב השטן הזה.

shno

New member
עם גויאבות אני דווקא חי בשלום

לעומת זאת - אניס על צורותיו השונות זה התגלמות הרשע הטהור על פני האדמה.

hag70

New member
אז יש לנו השבוע קצת

קציצות ברוטב קריבי מרק אפונה מצויין. ועוגת שמרית עם שוקולד. לא הרבה אבל טעים

למעלה