בישולים רבותי, בישולים

חנול

New member
../images/Emo71.gif בישולים רבותי, בישולים ../images/Emo71.gif

נתחיל בוידוי: הייתי ממש בטוחה שאני מכינה היום פאי אגסים בקרם שקדים, שאדון יקר הטריח עצמו וכתב לי המתכון השלם. אז זהו, שהייתי בטוחה, אבל גם עייפה, מה שגרם לאיבוד זיכרון זמני בסופר, מה שאומר שפשוט שכחתי לקנות המצרכים המתאימים. מצד שני, הכנתי פשטידת פטריות וכרישה, ומרק להילי. מצד שני, אמא של מר ז'אול מכינה מתכונים מצוינים, כך שנאכל פה היום ארוחה לתפארת אחרי הכל. שבת שלום חבר'ה.

תאירU4

New member
אכלנו בחדר האוכל - ככה שבישולים

השבוע אין. מחר אנחנו יוצאים לפיקניק באזור הבית ונראל שניצלים כאלה מוכנים וצ'יפס אמיתי ובזה נגמרו לי הבישולים לשבת. אבל מחר יש פרויקט ניקוי אקוריום, מי שמעוניין להגיע לעזור מוזמן.

hag70

New member
גם לנו יש תירוץ...

אנחנו אצל ההורים שלי ולא נעים להפריע לאמא שלי עם הבישולים
בכל מקרה הכנתי פשטידת קישואים פשוטה פשוטה (ופרווה
) בשביל ארוחה משפחתית מורחבת בה כל אחד מביא משהו. שבת שלום.

akavishon

New member
אצלנו המטבח שקק ביום שישי

לארוחת צהרים הכנתי פשטידת קישואים, קדירת בשר וירקות שורש, קדירת תפוחי אדמה בעשבי תיבול ופתיתים. ביום חמישי הכנתי ארבעה קראנצ'ים עם שוקולד ועוגיות עבדי. היום אני נח.

חנול

New member
פשטידות הקישואים חוגגות!

גם אצלנו עד כה: פשטידת קישואים אורז בבזיליקום שעועית ירוקה בשמן זית ושום בינתים על האש: מאפה חצילים בעגבניות שניצלים לז'אול קציצות להילי ולי

אנחנו מתאוששים כעת מחגיגות השלוש

של הילדון. כל בני משפחתנו האהובים התקבצנו אצלנו, ועל שולחן הבראנץ' היו: בפינת הניגובים והממרחים - לחם וירקות (לא מעשה ידינו), ולצידם:
חמאה (גם כן לא מעשה)
ממרח פסטו
כיכר גבינות בפינת הסלטים:
סלט חסה, תרד ותפו"ע
סלט קוסקוס עם עשבי תיבול ברוטב יוגורט בפינת המנות העיקריות:
קוגל מתוק (ששכן לו כל הלילה בתנור)
קינואה עם עגבניות וטחינה
מאפה ממולא במחית תפו"ד ובטטה
פסטה ברוטב פסטו ושמנת ולקינוח...
פאי תפוחים אמריקאי (שהוגש, כמובן, עם גלידה...)
מגוון סוגי עוגיות: חמאת בוטנים, גלילות במילוי ממרח תמרים וטחינה, שקדים, שוקולד יצאנו מפוצצים אך מרוצים
ארנון

ביקשת את המתכון הכי לא-מתכוני...

כל מה שעושים הוא זה: 1. מבשלים קינואה על פי הוראות היצרן 2. לפני ההגשה (מגישים חם), מפזרים מעל עגבניה חתוכה לקוביות וטחינה (מוכנה, לא גולמית) 3. לא מערבבים זה הכל... לגבי כמויות - כמה שבא. אני בישלתי כוס קינואה, פיזרתי מעל שתי עגבניות חתוכות ובערך 3/4 כוס טחינה מוכנה.

hirshfe

New member
מזל טוב

ומוטב שאני לא אדבר על צהריים שלי שלך נשמעת מדהימה

ferdinand

New member
מזל טוב! ../images/Emo140.gif

ה-
(4U) על זה שצלחתם ת'אירוע!
וכמובן שגם עבור הילדון.
קוגל????

hag70

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

דווקא הקוגל נראה לי מאד מפתה (אבל אני מרייר גם על רגל קרושה, כך שזה אולי לא דוגמא). איך עושים?

כל דבר שמתבשל/מתאפה שעות רבות

עושה לי את זה, ולכן אני חולם כבר שנים להכין צ'ונט וקוגל. את חלום הצו'נט הגשמתי לפני שבועות אחדים, וכעת הוגשם גם חלום הקוגל... אוכל לתת את המתכון המדויק מהבית, הוא מתוך ספרה המצוין של שרי אנסקי, "אוכל". ארנון

ferdinand

New member
../images/Emo5.gif לרייר על רגל קרושה?!!!!

(ואז היא מריירת (או לחילופין רוטטת) עלך בחזרה!
) טוב נו, כל אחד וה-"פנטזיות" שלו!
(מה שמצחיק/מזור, שדווקא הגיסים הפרענקים שלי, הם אלו שמתנפלים על הגפילטע בליל הסדר - אנחנו, לנו יש טראומות ילדות!)

למעלה