ברוח ארוחת ערב משפחתית
לפני שבוע, ערב חגיגות היומולדת של הילדון (בן 3, כבר ממש גדול...), התחלנו במסורת של ארוחה משפחתית בערב שבת. עד כה, התזמון הקולינרי ביום ששי היה כבכל יום - הילדון אוכל ארוחה רגילה כשאנו לצדו, בסביבות השעה 19.00, ואנחנו אוכלים ארוחה מיוחדת אחרי שהוא נרדם. כעת, החלטנו להתחיל במסורת משפחתית של ארוחת ערב שבת "חגיגית" משותפת, ואני מוכרח להגיד שזה נהדר. היום, נצפו על השולחן:
שניצל (הכנה משותפת באמת של זוֹשֶׁ ושל הילדון)
פירה תפו"ד ובטטות
פשטידת תירס וגבינות עוד יצאו מן התנור:
מאפי בטטה וחמאת בוטנים אישיים, שיוגשו עם שמנת חמוצה מתובלנת היטב (לפיקניק של מחר) ביום ראשון יצאו מן התנור, לקראת הכנה של משלוחי מנות, גם עוגיות (עוד לא החלטתי סופית מאיזה סוגים). שבת שלום, ארנון