בישולים?????

חנול

New member
../images/Emo71.gif בישולים?????../images/Emo71.gif

יכולה לספר שלקראת החג המתקרב, ארוחת שישי בוטלה (אין כוחות לבשל בשביל 2 ארוחות..). איך אצלכם? אגב, אני כבר מודיעה שמי שיצלם את שולחן הסדר, יוכל להשוויץ עם התמונות בשרשור יעודי-מה אתם אומרים?

hirshfe

New member
אני חושב שאצל כולם בגלל החג

הארוחה בוטלה אז אולי ננצל את זה לאצל מי אתם בסדר? אני אצל אחי, והעניקו בידי את הסלטים (חמישה סוגים, "רגיל",פירות, כרובית, עעגבניות ואת אחרון נחליט ברגע האחרון)

schlomitsmile

Member
מנהל
דוקא לא אצל כולם ../images/Emo13.gif קבלת שבת היתה אצלנו, וליל הסדר אצל אחותי. מרטין הכין סלט מפואר, וגם בישל תבשיל ירקות ברוטב טעים, אילו הייתי יודעת את המתכון הייתי משתפת אתכם בשימחה.

akavishon

New member
אצלינו לא בוטלה... אצל הורי, המטבח

הוכשר לפסח אז אנחנו אירחנו.. עוף עם בטטות בתנור (יש מתכון מדהים של אהרוני עם רוטב מעולה (שמכיל, דבש, סויה, בלזמי, זרעי כוסברה, הל ועוד שזה הרוטב האולטימטיבי לעוף) ברוקולי פסטה ברוטב כרישה ופיטריות

shno

New member
אנחנו אצלנו

אצלנו אין סדר - סתם מנצלים את העובדה שלמחרת כולם יכולים לישון עד מאוחר (חוץ מההורים לפעוטות
) כדי לעשות ארוחה שווה. אז ההורים של שנינו, האחיות שלנו וזוג סבים אחד של חנול באים אלינו לארוחת ערב. אתמול היה ביצוע של הקינוחים - טירמיסו (אם יורשה לנחתום להעיד על עיסתו - יצא אלוהי!) ועוגת שוקולד מ-א-ו-ד שוקולדית (חצי קילו שוקולד מריר איכותי בעוגה אחת, ועוד לא דיברנו על כל השמנות והביצים שיש שם...). היה קשה מאוד להתאפק אתמול לא להתחיל לחפור עם כף בקינוחים

למעלה