בישולים

חנול

New member
../images/Emo71.gif בישולים ../images/Emo71.gif

השבוע הקצר גוזר עמו כרגע רק פשטידת פטריות, ומחר נכין פסטה בולונייז לקטנה. מעבר לזה , יוק. מה קורה אצלכם?

אצלנו, הכיריים כבר מלוכלכים... ../images/Emo6.gif

עוף (כרעיים) עם זיתים ורוטב עגבניות, לארוחות אמצע השבוע של ה -
(שבחופשת לידה)
פתיתים, לילדון וגם כבסיס לעוף הנ"ל
שקשוקה חריפה (לארוחת הערב של היום, אחרי שהילדון והילדונצ'יק יירדמו...), שתיהפך לפני ההגשה לחַמְשׁוּקָה מן החג, נותרה במקרר עוגת גבינה, כך שקינוח כבר יש... שבת שלום, ארנון

אז אצלנו:

לזניה אמיתית (עם בולונז ובשמל ולא אלה הצמחוניות....
) ירקות ואורז מוקפצים....נו - תאילנדי כזה (למי שצמחוני).

akavishon

New member
לא ממש בישולים, אלא אפייה

לכבוד שבת חתן של אחי.. אני אחראי על הקינוחים: עוגת גבינה ופירות יער פאי תפוחים ואפרסקים קראנצ' אגוזים בקלווה עוגת שוקולד פאי פרג לארוחת ערב הוגשו שניצלים, אורז וסלט גזר מתוק

רגע רגע...אני לא מבין

אתה עשית את כל הקינוחים (שנשמעים מדהימים) האלה וכל מה שקיבלת זה שניצל ואורז ??? לא נראה לך לא בסדר ?

חנול

New member
רגע, עכשיבון- אתה טבח? קונדיטור?

נכנסתי אתמול לאלבום האוכל שלך, ונפלתי במקום. מרוב תאוה בקושי הצלחתי לראות טלויזיה בלי להגיר ריר, ובתמורה פיציתי את עצמי במגנום מריר אקוודור (יאם), אבל זכר האלבום שלך איתי. אני חושבת להדפיס אותו ולהכנס איתו לישון. ספר לנו קצת מה אתה עושה בשעות הפנאי...

akavishon

New member
../images/Emo9.gif זה מה שאני עושה בשעות הפנאי...

לא טבח ולא קונדיטור (לא בהשכלה ולא בפרקטיקה), אבל זה אחד התחביבים שלי.. למזלי, אין לי יותר מדי זמן להשקיע בזה (כי אחרת הקילוגרמים היו משתוללים) אבל הכי כיף זה לאפות עם הגדולה שעוזרת לערבב (ולטעום) ולנקות את הכלים בעזרת הלשון שלה...

תאירU4

New member
אצלי היום זה אוכל פשוט

נשאר לנו המון רוטב בשרי למקרונים, אני מכינה מזה לזניה בפעם הראשונה בחיים שלי. (תחזיקו לי אצבעות) מהרוטב הלבן - פיטריות ופירות ים אני עדיין לא ממש יודעת מה להכין.... בנוסף יהיו שניצלים, אורז ותירס. הבן שלי על דעת עצמו התקשר לסבים והזמין אותם..... יופי שיש לילדים גדולים, ככה תמיד, אבל תמיד יש בבית אורחים....

למעלה