בישולי אבות לשישבת?

חנול

New member
../images/Emo71.gif בישולי אבות לשישבת? ../images/Emo71.gif

מזמן לא היה לנו שרשור כזה... אצלנו רק מרק עגבניות קר. מחר בבוקר שניצלים, תפוחי אדמה, רוטב, ורוטב פסטו.
 

aviah

New member
אירחנו, אז...

עשיתי "ריזוטו כפרי" על בסיס יין לבן, ציר עוף ועגבניות ובסוף שמנת במקום פרמזן. יצא אלוהי. שאר הארוחה לא אני הכנתי (והיה מצוין). לקינוח מזגתי ויסקי שאמרו עליו "הלך עם החברה למדורה ולא התקלח אחר כך"
 

תאירU4

New member
אנחנו מחר "על האש"

מליון ואחד אורחים אמאאאאא כמה אורחים!
 
השבוע היה תורי... ../images/Emo8.gif

אבל שבוע שעבר הוא הכין בולונז שליקקנו את האצבעות ממנו... השבת הוא הופקד עם הג'חנון (למה אני עדיין אין לי מושג איך אנשים אוכלים את הדבר הזה....) אני הכנתי עוף עם תפו"א בתנור עם דבש וצ'ילי. קציצות שהבן שלי חולה עליהן - אם הוא כבר מברך אותנו בנוכחותו בשישי בערב יאללה נפניק אותו קצת. אורז לבן (שהזוגי לימד אותי לעשות... מה תגידו?) מלא סלטים תוצרת בית אשכרה אשת חיל
שתהיה שבת והמון שלום
 

akavishon

New member
אבא יצא לחופש וסגר את המטבח.

ביום חמישי סיימתי לעבוד במקום עבודתי (הקודם) אחרי שש שנים וחצי. אז הכנתי לשתייה, בקלווה, פאי פקאן, פאי אגסים בקרם שקדים ובראוניז. ביום שישי חגגנו לחברה יום הולדת, אז אפיתי לחם שיפון, לחם שמיר וכוסברה ומטבל פלפלים קלויים ודבש. מאז המטבח סגור. הפתיחה המחודשת צפויה ביום שני בבוקר אחרי השוק... במהלך השבוע צפויה פעילות אינטנסיבית במטבח... שבוע טוב...
 

חנול

New member
סליחה, איפה אתה הולך לעבוד?

כי, כשאתה מסיים במקום החדש אני ארצה להצטרך, יום לפני רק כדי לטעום מהאוכל.. תגידו, מתי נעשה איזה מפגש פורום? ושיהיה ברור, כולל אוכל ילדים ונשים.
 
אמממ.... סליחה ../images/Emo9.gifאני רק שאלה....

יש פה נשים בהריון אדוני
תביא מתכון ללחם שיפון ווקשה
אה ו.... גם בראוניז תודה, סליחה וכן ביי
 

akavishon

New member
בבקשה - בראוניז

בראוניז של לחם ארז: 350 גרם שוקולד מריר איכותי (אם הולכים על שוקולד פשוט, אז של וורד הגליל כי יש בו יותר אחוזי קקאו (ולי אין שם אחוזים בכלל)) 250 גרם חמאה (מהמקרר) 4 ביצים 2 כוסות סוכר כף תמצית וניל איכותית (פה לא מתפשרים ! - לא בטעם וניל ולא בטעם נעלים..) כוס ושלושה רבעים קמח (רגיל) כפית וחצי אבקת אפיה חצי כפית מלח 2 כוסות אגוזי לוז (לא קלויים או אגוזי מלך - עדיף לוז) להמיס על סיר כפול את החמאה והשוקולד. להקציף ביצים וסוכר עד לקבלת קרם אורירי. לערבב את הקמח, אבקת אפיה ומלח. לצקת את השוקולד המומס אל קצץ הביצים. להוסיף את הוניל להוסיף את הקמח ולערבל מעט רק עד לקבלת תערובת אחידה לשטח על תבנית אפיה עם נייר אפיה לפזר את האגוזים לאפות כ-20 דקות בתנור שחומם למאה ושמונים מעלות. לבדוק שקיסם יוצא לח. לא רטוב אבל גם לא יבש. * במתכון המקורי רשום לאפות 25 דקות. לבדוק מה המצב אחרי 20 דקות, מאחר וכל תנור מתנהג שונה. בתאבון
 

hag70

New member
אהה.... בואו נראה.... שוב כלום../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

והפעם יש לנו תירוץ חדש: בששי היינו במסעדה לכבוד היומולדת שלי (אידי באשדוד
) ואחר כך ישנו אצל חברים טובים ואצלם אכלנו ארוחת בוקר וארוחת צהריים. והם יודעים לבשל
. לארוחת בוקר: 2 לחמים תוצרת בית מהמכונה, חומוס תוצרת בית, מלפפונים חמוצים תוצרת בית, פסטרמה תוצרת בית ועוד כמה ממרחים מהחנות. לצהריים: כרוב כבוש תוצרת בית, קציצות על הגריל, החומוס והמלפפונים מהבוקר וסלט ירקות דק דק. מי צריך יותר
 
למעלה