בישולי אבות לשישבת

חנול

New member
../images/Emo71.gif בישולי אבות לשישבת ../images/Emo71.gif

לאור חסרונה המורגש של הפינה |חנול מוחמאת| הנה היא שבה! יכולה לספר שלשישבת הזה אין אצלנו שום בישולים, אבל במהלך השבוע היו לא מעט, ואני חושבת שאנחנו יכולים להיות גאים בעצמנו (או יותר נכון SHNO יכול להיות גאה בעצמו, כי הוא בשל את הכל כמעט)- הקציצות הקאריביות המפורסמות, עוגיות שוקולד צ'יפס, תוספות וכו'.. מה קורה בגזרתכם?

hag70

New member
שאני אשב בפינה בשקט?../images/Emo4.gif

בכל שבוע בו הפינה לא נפתחה על ידי המייסדת האלמותית, מישהו אחר דאג לה. פעם אני ופעם אחרת מישהו אחר. אז הפעם אני לוקח על עצמי את כל ההעלבויות
. וכצפוי אין לי מה לתרום אז אני סתם ממלא הודעות בשום כלום

חנול

New member
לא. שאני אתנצל....

ראיתי כמובן את התגיסות החברים ופתיחת הפינה, ואני כמובן מאד מודה. התכוונתי לזה שכמובן (וכמו כל פולניה טובה) הרשיתי לעצמי להרגיש מומחאת על כך שהפינה תפסה מקום של חשיבות בקרב החברים, ודאגתם לפתוח אותה (קרי, חשתם בחסרונה) בלעדי. אבל מצד שני, מה שווה לפתוח פינה ואז לספר לכולנו שאתה לא מבשל, אלא הולך למסעדות? בקצב הזה אני מעלה להצבעה את סילוקך הדחוף מן הפינה..או שתתחיל לבשל....

מרק, פשטידה, עוגה

אצלנו הפעם:
מרק דלעת (יצא, לטעמי, מעולה)
פשטידת בצלים מצוינת תומכת-דיאטה
טארט קרם שוקולד לבן ותותים (עבור יומולדת שיצויין מחר בעבודה) ארנון

ronnm

New member
קצת באיחור אבל זה מה שהיה אצלנו

פסטה בולונז, לפי מתכון של אייל שני ממוסף הארץ של שבוע שעבר ( יצא מדהיםםםם ) מרק ירקות כתומים - יצא יפה ומתוק הצעה לשיפור הפינה - תמונות של המאכלים ואולי גם של השולחן הערוך...

למעלה