../images/Emo71.gifבישולי השבת שלי ../images/Emo21.gif
קודם כל השבוע קיבלתי לניסיון בקבוקון של רוטב סוייה דל נתרן, בהתחלה לא התלהבתי בכלל מהרעיון כי בד'כ כל שינוי של משהו מקורי מביא מיידית להורדת האיכות, הפעם הופתעתי לטובה
קודם כל הרוטב החדש הוא של חברת קיקומן שמאז שהכרתי את הסויה שלהם לפני הרבה שנים, כל המוקפצים שלי עלו כמה כיתות למעלה
הנסיון הראשון שעשיתי עם הרוטב זה כנפי עוף בסויה, דבש ושום. הטעם של הסויה נשאר אותו הדבר ואולי הוא רק פחות מלוח וזה הכל. הכנפיים שהכנתי בגריל התנור נזללו היום ולא נשאר מהם זכר
אז לכל מי שזקוק לאוכל דל נתרן יש עכשיו גם פתרון לרוטב הסויה.
קודם כל השבוע קיבלתי לניסיון בקבוקון של רוטב סוייה דל נתרן, בהתחלה לא התלהבתי בכלל מהרעיון כי בד'כ כל שינוי של משהו מקורי מביא מיידית להורדת האיכות, הפעם הופתעתי לטובה
![](https://timg.co.il/f/Emo9.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo6.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)