דה ביגסט לוזר 2 פרק ראשון

Ulong

New member
../images/Emo71.gif דה ביגסט לוזר 2 פרק ראשון ../images/Emo71.gif

מה דעכתם על הפרק הראשון בעונה החדשה?

קובי221

New member
היה חמוד...

אבל בנתיים העונה הראשונה הייתה יותר יפה... לא אהבתי את הקטע של קבוצת בנות וקבוצת בנים ויש שתים מן הבנות שהן הפיבורטית שלי: הבלונדינית עם המשקפיים, ואחת עם שיער שחור קצת דומה ליפנית... חחחחחחח...אני לא טוב בזכירת שמות כ"כ מוקדם...

Ulong

New member
לבלונדה עם המשקפיים קוראים סוזי

וליפנית אם אני לא טועה קוראים ג'ן.

Ulong

New member
201

עוד עונה של יורדים בגדול, איזה כיף !! לפי דעתי זאת אחת התכניות הטובות ביותר שיש כי היא באמת חשובה לכל התחומים. רוב הקאסט די סבבה, לא כ"כ אכפת לי שהעיפו את רובן כי לפי דעתי זה לא בסדר שכל הקבוצה להתאמן והוא נשאר בחדר שלו. ואם כל הכבוד, כמה שהאימונים קשים בשביל זה באת לשמה. אני שמח שהוא ירד הרבה במשקל ועכשיו הוא נראה הרבה יותר רזה. אהבתי בינתיים את סוזי, סוזן ומאט (שהזכיר אלף פעם שהיה אתלטי בעבר) שהם במקרה, מי שהתמקדו עליו בעריכה הפרק. פרק הבא לפי דעתי המתמודדים לא יורידו הרבה כי כמו שראינו בעונה הקודמת וכמו שכולנו חווים במציאות השבועות שבאים אחרי ההתחלה קשים וצריכים להמשיך לעבוד קשה, אם לא יותר.

vand

New member
פרק טוב לפתיחת עונה

יחסית לעונה ה-1 הם הורידו משקלים עצומים. התלונה היחידה שלי היא על שיר הפתיחה... למה החליפו אותו???

אני ממש אהבתי...

ויתרני על משחק כדור-רגל של ארגנטינה אנגליה ע"מ לראות את זה.. גם מאט מצא חן בעיניי...

Aviad1987

New member
היה יפה!

מעניין אם באמת המאמנים לא ידעו שום דבר על החידוש בפורמט. דבר שני - לא ראיתי - מי עף\ה? בדיוק פספסתי את החלק האחרון של השקילה שאגב הייתה ממש מגניבה - כל אחד מהם הוריד משקל נכבד, מקווה בשבילם שזה ימשיך ככה.

QueenIlona

New member
רובן.

זה שג'יליאן אמרה שהוא מתרחק מכולם, וצריך לבדוק למה.

Aviad1987

New member
איזה מסכן ../images/Emo7.gif

זה לא היה ברור? המסכן היה אתלט בקולג' (זה היה הוא, נכון?!) תראו איך הוא נראה עכשיו. חבל שהדיחו אותו, היה לו את הסיפור הכי נוגע ללב. שוב - במידה וזה הוא

Ulong

New member
זה לא הוא

מי שאתה מתכוון זה מאט והוא קיבל חסינות כי ירד הכי הרבה מהבנים.

newKiticat

New member
פרק גדול.

אני אהבתי. ובדיוק כמו שהייתי מכורה להישרדות שבה התחרו בנים מול בנות, אני עוד אתמכר לזאת ובגדול. (לדעתי יגיע עירבוב קבוצות בקרוב, במיוחד אם קבוצה מסויימת תמשיך להפסיד בשקילות...) ואני גם יכולה להגיד בפירוש, שבינתיים סוזי היא החביבה עליי... איה קטע ענק בסוף השקילה... היתי בטוחה שאחת הבנות הולכת הבייתה...

למעלה