המאפה ו\או המאכל הכי טעים שהכנתם

../images/Emo71.gifהמאפה ו\או המאכל הכי טעים שהכנתם ../images/Emo212.gif

מהו המאפה ו\או המאכל הכי טעים שהכנתם השבוע
ואתם רוצים לשתף אותנו
נשמח למתכונים ואם אפשר אז גם תמונות
 

מליאל

New member
מוקפץ היה השבוע בכמות מסחרית ולא נשאר זכר

אשלח תמונות, מתכון בהמשך....אז חלק מהמרכיבים שצולמו....לא היה מקום במגש.... ההכנות לפני ההקפצה.
 
סליחה העלתי מאוחר ועייפה - מתכון

חומרים: בצל גדול חתוך לרצועות 2 עלי מרווה טריים 2 חזה עוף חתוך לרצועות קמח גרידה מלימון אחד מיץ מלימון אחד חופן קשיו אופן ההכנה במחבת מטגנים את הבצל עד לשקיפות יחד עם העלי מרווה . לקראת השקיפות מוסיפים את גרידת הלימון . במקביל מקמחים את רצועות העוף. כשהבצל שקוף צהבהב מוציאים אותו לכלי נפרד ומטגנים באותה מחבת את רצועות העוף. כשאלו נראות לבנות מחזירים את הבצל ומוסיפים את מיץ הלימון והקשיו עד שהמיץ לימון מסמיך . מלח ופלפל לבן .... לפי הרגש.
 

מליאל

New member
YYY איזה מראות, תודה דנדי פה האחת..

בטוח אכין גם....אספר איך יצא יום מקסים♥♥
 
למעלה