מתכון לחג פשוט וקל רוטסביף עגל
הילדים אוהבים את זה פשוט מאד מאד להכנה , קונים רוטסביף עגל קפוא לפי המשקל שאת רוצה מפשירה לילה לפני, שוטפת את הבשר ומניחה בצד= הבשר מוכשר. בקערה: שמן זית , רוזמרין טרי , טימין , שום 5 שיניים, פפריקה אדומה, פלפל שחור גרוס, מלח עבה , מעט סויה מעט רוטב צילי פיקנטי, ומעט טריאקי. לערבב הכל היטב ולעטוף את הבשר טוב טוב עם הרוטב מהקערה, לעטוף את הבשר בנייר כסף טוב טוב ואז להניח בתבנית עטוף. 3 שעות בדיוק בתנור בחום של גבוהה 200 מעלות. לחכות שהתקרר ואז אפשר לפרוס אותו דק דק , נחתך ונאכל כמו חמאה אפשר לחמם מעט אם רוצים. ניתן להגיש עם חרדל דזידון גרגירים , מלפפון חמוץ . או בתוספות של שועית ירוקה בסוייה ושומשום שיצא לי מעדן בתאבון