הצוותים מבשלים

../images/Emo71.gif הצוותים מבשלים

זה לא סוד (ויעידו החברים מחו"ל, שגולשים כאן) שבמדינות אחרות צוותי ההצלה והחירום ידועים במטבח העשיר והמפורסם שלהם. החל מארוחות גורמה למשמרת הפעילה ועד לברביקיו המוני בבוהורי יום ראשון (Sunday Brunch) להאכלת שכונות שלמות... אפילו ספר מתכונים כבר הוציאו להם שם, "The Firehouse Cookbook" שמו והוא מרכז כ-150 מתכונים מתחנות כיבוי והצלה בחמישים המדינות. גם אצלנו, לאט ובשקט, הבישול התחנתי נהיה אופנתי ומחליף בהדרגה את ה"התעכבות בהאזנה" המפורסמת ליד הפלאפל / פיצה / סנדביץ' בר. כאן בדיוק אתם נכנסים לתמונה.... שתפו אותנו במתכון שלכם. לא משנה אם אתם אנשי מד"א, חדר מיון, כיבוי אש, משטרה או כל צוות חירום שהוא... לא ממש אכפת לנו אם זו משמרת בוקר שבת, ערב שישי, או סתם לילה של אמצע שבוע... בטח יש לכם איזשהו מתכון סודי שממלא את התחנה בריחות בישול וגורם לכולם להתחנן "רק שלא יזדקקו לנו עכשיו...". ספרו את הסיפור שמאחורי המתכון וצרפו, אם בא לכם גם תמונה של הצוות מבשל או אוכל. המתכונים הנבחרים יזכו להיכנס לחוברת (מה לעשות, ספר נראה לנו קפיצה מעל לפופיק....) שתופץ, בין הגולשים ומשם, בשאיפה, לכל התחנות.
 
בין מד"א לחדר מיון

אני עובדת בית חולים. (ומתנדבת במד"א) אבל דווקא הריחות הטובים באים מהמשרד שלנו. הקדמה קטנה, אנחנו מקבלים 3 פעמים בשבוע מלפפונים, עגבניות, גבינות לפעמים אנחנו שמים לב שנשאר לנו מלא עגבניות, מה נזרוק אותם?
מה פתאום. אנחנו חותחים אותם לקוביות, שמים שמן זית, מלח, פלפל, טיפה אבקת צ'ילי אם יש ו/או אבקת שום. שעה בתנור אובן...... איזה ריחות עולים... חבל על הזמן. והטעם........... ואנחנו גם עושים גבינה
 
למעלה