../images/Emo71.gif חדש..תבשיל שקדי עגל ובשרים מכל הבא ליד
התחשק לי משהו חם ומהביל וזה הוביל אותי לבדיקה במקפיא. הוצאתי מכל הבא ליד, בישלתי בסיר לחץ ויצא מעדן. מצרכים: 4-5 רגל בקר 0.5 קג' שפונדרה 0.5 קג' שקדי עגל 50 גר' שומן כבש חתוך לקוביות קטנות חצי חבילה לקט ירקות של סנפרוסט 2 בצל גדול חתוך לרצועות 2 קופסאות שעועית לבנה ברוטב שמן זית 3 כפות חוואייג' למרק 1 כפית צ'ילי יבש גרוס ("אשכנזים" יכולים לוותר) 1 כף כורכום מלח פלפל שחור טחון ההכנה: מחממים שמן זית בסיר לחץ. מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את הבשרים ומערבבים כ-10 דקות. מוסיפים את הירקות, התבלינים ומערבבים. מוסיפים מים רותחים לכיסוי ומביאים לרתיחה. סוגרים את הסיר ומבשלים כשעתיים עד שבשר הרגל רך. מוסיפים את השעועית, ואם חסר מים מוסיפים. מבשלים עוד חצי שעה. מפזרים בהגשה כוסברה קצוצה למעלה ומגישים עם אורז לבן או קוסקוס
התחשק לי משהו חם ומהביל וזה הוביל אותי לבדיקה במקפיא. הוצאתי מכל הבא ליד, בישלתי בסיר לחץ ויצא מעדן. מצרכים: 4-5 רגל בקר 0.5 קג' שפונדרה 0.5 קג' שקדי עגל 50 גר' שומן כבש חתוך לקוביות קטנות חצי חבילה לקט ירקות של סנפרוסט 2 בצל גדול חתוך לרצועות 2 קופסאות שעועית לבנה ברוטב שמן זית 3 כפות חוואייג' למרק 1 כפית צ'ילי יבש גרוס ("אשכנזים" יכולים לוותר) 1 כף כורכום מלח פלפל שחור טחון ההכנה: מחממים שמן זית בסיר לחץ. מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה. מוסיפים את הבשרים ומערבבים כ-10 דקות. מוסיפים את הירקות, התבלינים ומערבבים. מוסיפים מים רותחים לכיסוי ומביאים לרתיחה. סוגרים את הסיר ומבשלים כשעתיים עד שבשר הרגל רך. מוסיפים את השעועית, ואם חסר מים מוסיפים. מבשלים עוד חצי שעה. מפזרים בהגשה כוסברה קצוצה למעלה ומגישים עם אורז לבן או קוסקוס