כנפי עוף מצופות ומטוגנות סטייל KFC

bigjack

New member
../images/Emo71.gif כנפי עוף מצופות ומטוגנות סטייל KFC

מתכון נהדר שהילדים אוהבים בסגנון "קנטאקי פרייד צ`יקן" אני מכין לרוב עם כנפיים אבל בהחלט הולך גם עם שוקיים (פולקע) אפשרי לאפות בתנור במקום לטגן מצרכים: 1 ק`ג כנפי עוף נקיות מהשפיץ ומחולקות ל-2 3 ביצים 2 כפות קטשופ 3 כפות צ`ילי מתוק 2\1 כוס קמח 1 חב` פרורי לחם מוזהבים (אפשר להוסיף שומשום) מלח 1 כף פפריקה מתוקה או חריפה 1 כפית כורכום 2-3 כפות אבקת מרק עוף או פטריות מים רותחים שמן לטיגון ההכנה: מרתיחים מים בסיר עם אבקת מרק, מבשלים את הכנפיים כ-15 דקות, מוציאים ומסננים היטב. מערבבים בצלוחית את הביצים, צ`ילי מתוק וקטשופ. מערבבים בצלוחית שנייה את פרורי הלחם והתבלינים. שמים את הקמח בצלוחית שלישית. מחממים את השמן, טובלים כל כנף בקמח, אח`כ בביצים אח`כ בפרורי הלחם ומהדקים היטב את הציפוי. מטגנים עד להשחמה טובה ומסננים מהשמן.

pirge

New member
ביגוש?מה ניש? נראה משגע והצבע../images/Emo45.gifורציתי לש

לשאול? טיגנת כבר פעם את הטיגונים של ב"פנקו" ? פירורי לחם מהמזרח? שווה לנסות,מבטיחה עונג אבל דובשו וקוץ בו.....צריך לאכול מיד מיד ואז מרגישים את ההבדל. תבוא לבקר בילדודס.אתה מה זה חסר שם. קבל
מסבתא פירגה.

bigjack

New member
../images/Emo24.gif היי סבתא פירגוש ../images/Emo9.gif

האמת שעוד לא ניסיתי את הפנקו אבל זה ברשימת קניות שלי לטיב טעם. אני מבקר בילדודס בקביעות אבל אם אין משהו שנוגע לי אני בד'כ לא מגיב מחוסר זמן

Bavmorda

New member
תודה ../images/Emo24.gif

לפני שנים היה לי (ואני מנחשת שעדיין יש לי) בבית כתובת של אתר ברשת עם כל מיני מתכונים סודיים של מסעדות וכד' בארה"ב.... אבל אף פעם לא לקחיתי אותו ברצינות
יומנעים B.

bigjack

New member
הבהרה קטנה ../images/Emo9.gif

המתכון הוא אילתור שלי ואין לו שום קשר למתכון המקורי ב-KFC מטגנים את העופות בסוג של בלילה לדעתי. לטעמי המתכון שלי יותר טעים

bigjack

New member
../images/Emo25.gifלא צנוע ולא נעליים ../images/Emo6.gif

כשזה טעים אז זה טעים
והמוטו שלי הוא: הנחתום מעיד על עיסתו באבו אבוהה

Bavmorda

New member
../images/Emo24.gif הכל באהבה צחי דארלינג

ותפסיק לקטר - סניעות זו תכונה טובה

bigjack

New member
../images/Emo24.gif בחזרה ואני יודע