מה מבשלים לסוף השבוע

bigjack

New member
../images/Emo71.gif מה מבשלים לסוף השבוע ../images/Emo35.gif

אצלי כבר יש בתנור קדירה עם מיגוון בשרים, עוף, קציצות וקובות (אני קונה קפואות) וירקות מחר נכין: אורז עם עשבי תיבול קוסקוס מהיר פתיתים מוקפצים עם משהו
אנטריקוט במחבת פסים סטייק פרגית במחבת פסים וכנראה שהגיברת גם תכין טבית ענקי לשבת ויוזמנו חברים לארוחת צהריים סלט ירקות על בטוח שיהיה לכולנו סוף שבוע נהדר

בישולים לסוף השבוע:

צלי בשר בעגבניות ובצל (מרוקני) כבד עוף בגמבה ובצל - מעדן עוף בבצל וצימוקים חמין שעועית וחיטה (טריפוליטאי) אורז אפוי עם בצל וצנוברים דג אמנון בחומוס ניתן למצוא את כל המתכונים הטעימים בבלוג שלי פנינת המטבח.

אני עוד לא סגורה...

מה שכן יש לי נתח שפונדרה חתיך למראה, שאנסה לפי המתכון של מלי, יש לי בשר טחון, שאני עוד לא סגורה מה לעשות אתו. יש לי פרגיות שנראה לי שיכנסו לגריל עם הצ'ימיצ'ורי הקבוע שלי, יש דגים, יש כבד , ותיכף אראה מה עוד ולפי זה נתקדם. אדווח כמובן בהמשך. חיבוק ענק .

Rissima

New member
בישולים לסופ"ש../images/Emo20.gif

ליום ו' מרק קובה קציצות דגים מטוגנות סלטים ותוספת ירק מבושל כלשהוא עוד לא החלטתי לשבת חמין

טוב אז ככה:

על האש כבר מתבשל לו מרק עדשים. עדשים ירוקים ואדומים עם בצל שהושקף בשמן זית, ופרוסות שום, מלח, פילפל פפריקה ואבקת מרק. נראה שקצת הגזמתי עם החריפות, אבל מילא - ככה ימותו החיידקים
. יש חתיכת בקר מס' 8 שמפשירה. נראה שתהפוך להיות איזה סוג של צלי, יחד עם תפוחי אדמה בתנור. חגי

אריאלוו

New member
אין כמו מרק עוף

אין כמו מרק עוף וצריך להזדרז ולהכין כי עוד מעט נגמר החורף וכבר לא יהיה תירוץ... יש לי מתכון פשוט פשוט וטעים טעים באתר של המבשל.

היי אריאל,אחלה אתר יש לך. אהבתי מאוד.

אני שמחה שאתה כאן. אם תרצה שמתכוניך יעלו למאמרים אצלינו,{כמובן בצירוף לקרדיט}, אני מציעה לך שכשאתה מעלה לכאן מתכון, תעתיק אותו לכאן בכתוב, ובנוסף תיתן קישור אליך. זה מושך יותר, מנסיון, ואמין יותר. אהבתי את האתר, מייד אראה אם ישנה אפשרות להירשם לעדכונים... אשמח לקבל כאלו עדכונים.

למעלה