מה מבשלים לשבת

bigjack

New member
../images/Emo71.gif מה מבשלים לשבת ../images/Emo35.gif ../images/Emo187.gif

מה מתוכנן להיכנס לסירים שלכם בסוף השבוע? אצלי עדיין לא הוחלט על כלום, ומחר נגבש את התפריט.
 
יש לי אורחים לצהרים אז אני הולכת

על בטוח. סלט פטריות בשום סלט מנגולד גזר מתוק עוף ברוטב שומשום קינוח תפוחי עץ עם גלידה וניל ושבבי שוקולד קציצות עוף וזהו............
9
 
../images/Emo41.gifצלי בשר בכוסברה - מעדן

צלי בשר בכוסברה מתכון מנצח אצלנו. לא תפסיקו להכין. ניתן להכינו בלי הפטריות ובחגים להוסיף חתיכות של ארטישוק. פשוט מעדן גורף מחמאות. (אפשר לעשות עם קוביות בשר במקום פרוסות). ללקק את האצבעות... מצרכים: צלי פילה מדומה מס` 6 1 קופסא פטריות חתוכות/ שלמות 1 בצל גדול קצוץ דק 2 שיני שום קצוצות דק 1 כפית גדושה אבקת מרק עוף 1 כפית כורכום 1 כפית כמון חופן נדיב כוסברה קצוצה שמן מלח ופלפל 2 כוסות מים לתבשיל הכנה: מבשלים את הבשר במים כדי כיסוי עד שיהיה רך מאוד. (עדיף בסיר לחץ). מסננים, (אפשר לשמור 2 כוסות ציר). מניחים לבשר להצטנן היטב ופורסים בעובי הרצוי. מחממים מעט שמן במחבת קטנה ומשחימים קלות את פרוסות הבשר. מחממים שמן בסיר רחב ומאדים בצל ושום במשך 3 דקות. מוסיפים פטריות ותבלינים ומערבבים כמה רגעים. מוסיפים כוסברה קצוצה, מערבבים ומוסיפים את המים/הציר. מביאים לרתיחה, מוסיפים בשר ומבשלים עוד כשעה באש קטנה - בינונית.
 

משה999

New member
סתם ככה לבשל את הבשר במים?

בלי כלום? אגב,יש לי פרוסות של כתף, גם הולך?
 
למעלה