מה מבשלים לשבת

bigjack

New member
../images/Emo71.gif מה מבשלים לשבת../images/Emo35.gif../images/Emo97.gif

שישי כבר מגיע אז בואו ונראה מה מתבשל בסירים ועל המנגלים שלכם לשבת
אצלי עוד אים תפריט מגובש, אבל בטוח שהוא יתגבש מחר במהלך היום

עוף ממולא פרגיות מתכון

של פירגה אבל משודרג. עוף עם בצלצלים ושום . דג סול שניצל סלט ירקות . ולקינוח עות מוס

Bavmorda

New member
../images/Emo13.gif אפשר בבקשה מתכון ל -עוף עם בצלצלים ושום ?

אני ובתי מאד אוהבות בצל ושום. תודה

clcl

New member
עוף בשום ובצל

עוף בשום ובצל מצרכים 8 שוקיים של עוף (מומלץ להסיר את העור לפני הבישול) 20 בצלצלים שני ראשי שום (מתוכם 10 שיניים פרוסות דק - והשאר שלמות) 3 כפות שמן זית 1/2 כוס יין לבן יבש 2 כפות דבש 2 כפות סילאן (דבש תמרים) או סוכר חום כהה 1/2 כפית ג'ינג'ר מגורר מלח ופלפל אופן ההכנה 1. בסיר - מטגנים קלות את חלקי העוף בשמן זית עד להזהבתם. 2. מוציאים את חלקי העוף מהסיר ומניחים בצד. 3. מטגנים באותו הסיר את הבצלצלים, שיני השום השלמות ופרוסות השום עד להזהבה. (זוכרים את הטיפ: קודם מטגנים את הבצל...) 4 .מוסיפים את חלקי העוף ושאר המרכיבים. 5. מבשלים על אש קטנה כשהסיר מכוסה למשך כ- 35 דקות. 6. מסירים את המכסה ומבשלים במשך 5 דקות נוספות - לעיבוי הרוטב 7. בתאבון נשלח ע''י: שמנת מתוקה "השף הלבן"

pirge

New member
מרק גולש בטעם של פעם - מושקע

מרק גולש וירקות בתוספת שעועית וגריסים מקור:פירגה המרק מכיל שפע ירקות ובשר גולש. הכל חתוך לקוביות קטנות. יום לפני הכנת המרק משרים בהרבה מים בסיר של המרק (סיר גדול) 4\1 כוס שעועית לבנה ו-4\1 כוס גריסי פנינה. למחרת מסננים ושוטפים. מכניסים לסיר כף אחת שמן וגם: 300 גרם בשר לגולש חתוך לקוביות קטנות, שעועית וגריסים – ערבוב מהיר כדקה. וממלאים חצי סיר בירקות מכל הסוגים: 2 בצלים,גזרים, קישואים,כרובית,כרוב,תפוחי אדמה,שורשי ירקות ירק טרי: סלרי,פטרוזיליה,שמיר. מוסיפים מים מלוא הסיר. מתבלים במעט מלח והרבה פלפל שחור. לא שמה הרבה מלח,כי בסוף אני מתבלת באבקת מרק עוף. מרתיחים ומנמיכים את הלהבה להכי הכי קטנה שוכחים מהמרק ל-3 או 4 שעות . הסיר מכוסה. בסוף בסוף לפני שסוגרים את הלהבה מוסיפים 2 כפות גדושות מרק עוף. טועמים ומשפרים טעם. את הקישואים חותכים לאורך בצורת צלב ואחר כך לריבועים את תפוחי האדמה חותכים לפרוסות עבות ואחר כך לריבועים. תהנו

אחשל

New member
גיקסה קצת שונה של קדירת העוף משבוע שעבר...

הפעם עם עלי מנגולד במקום עלי הגפן
, נראה מה יצא... למחר בצהריים, אני משרה חזה עוף בשמן זית, לימון, רוזמרין ושום. ההכנה תהיה בצריבה במחבת. התוספת כנראה פירה... שב"ש

clcl

New member
אני מממממאווד ../images/Emo184.gif ../images/Emo178.gif ולכן

מרק עוף עם אטריות פלחי תפו"א ברוטב עגבניות... עד שיהיה מוכן יצטמצם ויהיה טעים ו"ספוג".... ו... שניצלים ככה מהיר אין לי אנרגיות לדבר אחר... ככה יהיה לי מוכן גם לימים הקרובים.

bigjack

New member
החלמה מהירה חנה ../images/Emo101.gif

תשתי הרבה מרק ותהיי בריאה

Master Stav

New member
תפריט שהיה כך היה

מנה ראשונה : סלט קצוץ בתוספת של פילפלים חריפים מנה עקרית : תבשיל בשר בקר בחצילים, תפ"א ושעועית ירוקה תוספות : תחמיץ חצילים ופילפלים אדומים פירה עם טבעת בצל מוזהבות סלט כרוב ירוק קינוח : סלט פירות עם תפוזים בננות תפוחים חמוצים ורימונים פאי תפוחים וחמוציות

למעלה