מה מבשלים לשבת

bigjack

New member
../images/Emo71.gif מה מבשלים לשבת../images/Emo35.gif ../images/Emo97.gif

מה מתבשל בסירים לשבת קרירה
אני רק עכשיו הפשרתי בשרים וכרגע מתוכנן: מרק או נזיד עדשים שווארמה פרגיות סטייקים אנטריקוט במחבת קדירה כלשהי עם שפונדרה ושקדי עגל אורז פרסי עם תחתית תפוחי אדמה מניפות תפוחי אדמה עם עשבי תיבול בתנור שתהיה לכולם שבת חמימה

pirge

New member
שישבת שלי

עוף ותפוחי אדמה ב"קוקי" מרק אדום כתום עם רסק עגבניות עוגת שזיפים הפוכה בפירות יבשים - עוגה בחושה -חדשה---- שמתי תמונה שלה. פשטידת גבינה צימוקים ושוקולדצ'יפס סלט קישואים חם/קר שטרודל פריך בפירות יבשים שבת שלום וטעים לכולם

eliya-l

New member
אצלי לשבת יתבשלו הדברים הבאים:

מוסקה (כמו שצריך) וחריימה. עוף בקולה - בתנור וצוואר כבש - בסיר בישול איטי (כבר שנים לא השתמשתי בו) אורז ואפונה. סלט ירוק ואולי גם סלט רגיל (ירקות קצוץ דק) ומנה אחרונה גזר בלימון. נראה לי שזה מספיק לא?

לשבת בעוד מועד מכינה

פול ירוק עם תרד ב 5 דקות מנה משביעה אוסובוקו עם צנובר קלוי טעים ומענג וגם מתוק בקלבה או בקלאווה בדרך קלה שחבל על הזמן שבת נעימה רותי לחמן פול

bigjack

New member
../images/Emo97.gifמרק עדשים וירקות

הוספתי בהגשי פרורי גבינת רוקפור וכוסברה טרייה

bigjack

New member
../images/Emo97.gifמניפות תפוחי אדמה בעשבי תיבול

וככה חותכים את התפו'א אח'כ ממליחים טוב ומשאירים כרבע שעה שהוא יתרכך ולא ישבר.

bigjack

New member
../images/Emo97.gif תפוחי האדמה עם עשבי התיבול

אני טוחן במיכל קיצוץ של הבלנדר מוט עשבי תיבול מכל הבא ליד והפעם יש שם: טימין טרי טימין יבש אורגנו טרי זעטר טרי פטרוזיליה כוסברה המון שיני שום מוסיף לכל שמן זית ועם היד מורח בנדיבות על כל תפוח אדמה ומכניס גם בין הרווחים של החיתוך אח'כ מפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס

bigjack

New member
../images/Emo97.gifמניפות תפוחי אדמה מוכנות

אחרי צלייה בתנור מכוסה כשעה על 200 מעלות ועוד רבע שעה על גריל ללא כיסוי

bigjack

New member
../images/Emo97.gif והיו גם עוגות שמרים

הכנתי רולדות במילוי פרג וריבת תות קרנץ נוטלה וסינרול במילוי חמאה סוכר דמררה וקינמון

למעלה