../images/Emo71.gif מתכון - כדורי בשר ברוטב עגבניות
לתערובת הבשר: 1/2 קילו בשר בקר טחון (פעם אחת) 1 ביצה גדולה 1/2 כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפית כמון בצל בינוני / גדול - קצוץ 5 שיני שום קצוצות 1/4 כפית מלח 2 כפות פטרוזיליה קצוצה לרוטב: קופסה אחת של עגבניות מרוסקות 800 גר' (לא רסק עגבניות!) 2 כוסות מיים 1-2 כפיות סוכר 1/2 כפית פפריקה מתוקה 4 שיני שום קצוצות מלח ופלפל לפי הטעם את תערובת הבשר להכין מספר שעות לפני הבישול ולשמור במקרר מכוסה. בסיר גדול להביא לרתיחה את כל מרכיבי הרוטב. בידיים מעט רטובות להכין כדורי בשר בגודל פינג פונג ולשחרר בעדינות לתוך הרוטב. אחרי שכל כדורי הבשר ברוטב, לוודא שעדיין הרוטב מבעבע (ז"א רותח) ולבשל מכוסה על אש קטנה 45 דקות. הולך מצויין עם אורז או פירה, או במילים אחרות תוספת נייטרלית שתוכל לקבל את הרוטב ולהשתלב איתו. בתאבון
לתערובת הבשר: 1/2 קילו בשר בקר טחון (פעם אחת) 1 ביצה גדולה 1/2 כפית פפריקה מתוקה 1/2 כפית כמון בצל בינוני / גדול - קצוץ 5 שיני שום קצוצות 1/4 כפית מלח 2 כפות פטרוזיליה קצוצה לרוטב: קופסה אחת של עגבניות מרוסקות 800 גר' (לא רסק עגבניות!) 2 כוסות מיים 1-2 כפיות סוכר 1/2 כפית פפריקה מתוקה 4 שיני שום קצוצות מלח ופלפל לפי הטעם את תערובת הבשר להכין מספר שעות לפני הבישול ולשמור במקרר מכוסה. בסיר גדול להביא לרתיחה את כל מרכיבי הרוטב. בידיים מעט רטובות להכין כדורי בשר בגודל פינג פונג ולשחרר בעדינות לתוך הרוטב. אחרי שכל כדורי הבשר ברוטב, לוודא שעדיין הרוטב מבעבע (ז"א רותח) ולבשל מכוסה על אש קטנה 45 דקות. הולך מצויין עם אורז או פירה, או במילים אחרות תוספת נייטרלית שתוכל לקבל את הרוטב ולהשתלב איתו. בתאבון