מתכון לעוגת פירות קלה

עינית

New member
../images/Emo71.gifמתכון לעוגת פירות קלה

עוגה קלה להכנה ולאכילה, ואפשר לגוון עם פירות ו/או אגוזים ופירורי שוקולד. 4 ביצים 1.5 כוס סוכר 1 שקית סוכר וניל 3/4 כוס שמן - מערבבים יחד בקערה ומוסיפים: 1.5 כוס קמח NG 1 שקית אבקת אפיה ועכשיו לגוון כל פעם עם פרי אחר: משמש - שופכים את הבצק לתבנית ומסדרים חצאי משמש למעלה. תפוחי עץ - שופכים 2/3 מהבצק, מפזרים פרוסות תפוחי עץ, אפשר לזרות קינמון ומעל את יתרת הבצק. אננס - אפשר לפזר בתחתית התבנית ומעליו את הבצק ולהפוך אחרי האפיה. שברי אגוזים ופרורי שוקולד - לשפוך את הבצק לתבנית ולזרות מעל אגוזים. אפשר עם שזיפים וכל פרי אחר שמתחשק. לאפות בחום בינוני כ-40 דקות. בתאבון!

אממממממממממממממממממא!!!!!!!!!!!!!!!

עכשיו תשימי את כל המתכונים שלך
(סביוני, אם אתה זוכר שביקשת ממני מתכון לעוגת פירות - לזאת הכוונה). ותוסיפי מתכון לבראוניס...

כמובן, לא מנומס מצידי

תכירו כולם, זאת אמא שלי, שבזכות כישורי האפיה והאלתור המעולים שלה אני עולה במשקל בהתמדה מאז גילוי הצליאק
את המתכון לבראוניס שלה תמיד מבקשים ממני גם לא צליאקים, מתכון שמגיע לו מקום של כבוד
אני חושבת שבשילוב שלה, של סביוני, גילוש, limim ושאר הבשלנים פה, אפשר ממש להכין ארוחות גורמה בלי טיפה של גלוטן.

סביוני

New member
תודה על המתכון. + תוספת מימני:

אני הולך לנסות אותו עם ים של משמשים למעלה כשבאמצע (אחלק את הבצק לשניים) אמלא בשזיפים מקופסה... זו הולכת להיות עוגה רטובה כמו שאני אוהב. את הסירופ מהקופסה אערבב עם רום כהה או ליקר תפוזים - ואציף מעט מלמעלה לאחר ההוצאה מהתנור.

נצל"ש

נחשו מי ירדה בסביבות ה-2 ק"ג בשבועיים האחרונים העשירים בגלוטן? אמנם זה היה במקום הפעם, אבל זה גורם לי יותר ויותר להאמין שהחשדות שלי (ושל הרופאים) מוצדקות.

למעלה