סכמ"ש בטעם אחר

veredmp

New member
../images/Emo71.gifסכמ"ש בטעם אחר../images/Emo71.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: חזרתי עכשיו מבית הפנקייק אז שאלת פנקייק: איזה פנקייק אתם הכי אוהבים?

veredmp

New member
../images/Emo185.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות וכל הדיסק השני (שמעתי אותו אתמול אחרי הרבה זמן שלא שמעתי אותו ברצף לפי הסדר. דיסק מדהים).
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): טפשימשועממים של עפר בשן ושירי קרן פלס שונים מההופעה ביום שלישי.
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מעורב ירושלמי פרק 7 - גם מי שלא צופה בסדרה, חובה חובה חובה לצפות בפרק הזה.
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול, גיליתי שרותי הנשול חוזרת לשיקאגו!
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: סיפרו לי שבוס לשעבר שלי חולה מאוד.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של עפר בשן ביום חמישי בקפה ביאליק
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: קסום ביותר.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: הופעתי
שאלת בונוס: חזרתי עכשיו מבית הפנקייק אז שאלת פנקייק: איזה פנקייק אתם הכי אוהבים? אני בד"כ לוקחת חצי אננס וחצי צימוקים ומכסה הכל בטונה סירופ שוקולד שלא רואים בכלל שיש פנקייק

veredmp

New member
אוי! איך שכחתי?

בשירי השבוע של מירי כמובן שיש להוסיף את האירוח אצל הברירה הטבעית, ובמיוחד "אל תשליכני", "ההליכה לקיסריה" ו"שדמתי" בהדרן.

veredmp

New member
זמרת-רקדנית-שחקנית בריטית מדהימה

התפקידים הכי ידועים שלה הם שיקאגו (שיחקה בזה 3 פעמים, בלונדון ובווסט אנד. עכשיו תהיה הפעם הרביעית. היא היתה רוקסי המקורית כשהעלו את זה ב-1997 בלונדון, אח"כ טסה לניו יורק ושיחקה את ולמה. לפני כמה שנים שוב שיחקה את ולמה, הפעם בלונדון ועכשיו שוב משחקת את רוקסי בלונדון), מיס סייגון ועלובי החיים. טעימה קטנה משיקאגו בתפקיד ולמה http://www.youtube.com/watch?v=lckAQNFHBeU

tomgirl21

New member
מסכמתתתתת.....

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): אף אחת,תן לי סימן. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): רגעים-אביב גפן, יש לך אותי-אביב גפן,מבול-קרן פלס. תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: האח הגדול. ציטוט/י השבוע:" סגרתי לתמיד את הדלת,והטריקה מוסיפה להדהד,עכשיו עם רגל בחול אני לומדת לזחול,לגלות את עצמי באמת!" -זה השורה הכי יפהההה והכי אמיתית בשיר "חדשות טובות" ואני כל כך מתחברת לשורה הזאת! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: ההופעה של קרן פלס, ומישהו שהיתי איתו בקטע נזכר בי ויצר קשר.. :) משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מחשבות מציקות למניהם. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: אני מתחילה שבוע הבא התלמדות ברולדין מקווה שילך טוב ושאני לא אוותר באמצע, וגם שבוע הבא אני מתחילה להתנדב בצער בעלי חיים:) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אופטימי שאלת בונוס: חזרתי עכשיו מבית הפנקייק אז שאלת פנקייק: איזה פנקייק אתם הכי אוהבים? פנקייק עם תוספות מתוקות:)

shay keran21

New member
עונה..שבת שלום אנשים אהוביים!../images/Emo24.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):ראיתי השבוע את התכנית צמדים,אז נשמע איזה דקה את השיר הכתף של ת"א וזה נשמע שיר פשוט מדהים... שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):משהו קטן,פירחת הפקאן,דיסק צרוב-קרןןןןן תמונת/פליקס השבוע:חיחי עצלן תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: סרט: דמדומים 2,תכנית:האלופה,רוקדים עם כוכבים,הישרדות,האח הגדול ציטוט/י השבוע: אין לך בשביל מה להגיד לא,כי יש הדרן(צחוקקקק מפה ועד אילת) (אני צועק לקרן בהופעה לא,לאחר שמודיעה שזה שיר אחרון,אבל נזכר שבעצם יש הדרן..חחחח הובכתי באותו הרגע..) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: בהחלט יום שלישי...עד עכשיו אני בהייייייי...כאילו אני מסומם... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: חח יום רביעי בבוקר...דיכי קטן..חח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מצפה להכינס לאתר של הזאפה ולראות שיש גם בפבואר הופעה לקרן האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל: האומנם הפסקתי לחלום עליה,כי "בגדתי" בה בקרן,במהלך כל השבוע הזה,אך צפיתי בה ב"צמדים" הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מושלםםםםםםםםםםםםםםםם שאלת בונוס: חזרתי עכשיו מבית הפנקייק אז שאלת פנקייק: איזה פנקייק אתם הכי אוהבים? אמממממ אני בכלל אוהב ווופל בלגי..חחחחחח תודה

tomgirl21

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ....

יוווו זה היית אתה עם ההדרן וקרן? זה הרג אותי..הייתי שם ולא ידעתי שזה אתה... היה מצחיק הקטע הזה:) חחחחחח...

shay keran21

New member
נווו אל תצחקק עליי..חחחחחח אני אבכה! חח אבל

כן..זה היה מצחיק,כי אני זוכר שיש הדרנים..וקרן פתאום אמרה זה השיר האחרון,ואני אומר לעצמי בראש מה?! ומיד אני צעקתי לאאאאא ונבהלתי,כי אמרתי את זה בקול..שאפילו קרן שמעה..טוב היא הייתה קרובה אליי..היא יכלה לשמוע..חחחחחחח אבל זה היה כזה מצחיק!

tomgirl21

New member
אני בת,ואני לא צוחקת עליך,אני צוחקת איתך:)...

וזה באמת היה מצחיק,היו הרבה קטעים מצחיקים. אבל אני אישית חושבת שמירי גם יותר מצחיקה וגם יותר טובה מבחינה קולית ואיך שהיא מופיעה..אבל קרן מקסימה,היא חמודה מאוד, והיה ממש נחמד...

shay keran21

New member
חח הייתי ציני! וסליחה...חשבתי שרשמת בלשון

זכר...חחח כן..היו הרבה דברים מצחיקים..קרן ומירי מאוד דומות..לשתיהין יש חוש הומור משובח..ושתיהין מדברות יחסית הרבה במהלך ההופעות,למרות שהסיפורים חוזרים על עצמן

ady18

Well-known member
שבת שלום:)

שיר השבוע של מירי שני כוכבים שיר לא של מירי:NIRVANA - YOU KNOW YOU'RE RIGHT תוכנית השבוע מעורב ירושלמי תוכנית רדיו החתונה של ליאור נרקיס יום שעשה את השבוע חמישי סרט 2012 וגם חזרתי לדבר עם ידידה אחרי נתק ממושך מצפ יש הרבה חברים אולי לקנות בגדים\מפגש איה כורם במילה אחת:אממ מרגש פנקניק גלידה+סירופ מייפל

מסכמת מעצמון

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אסופים, חדשות טובות וכמובן הביצועים עם הברירה הטבעית. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):השירים החדשים של קרן פלס מהופעה+יום ועוד לילה אורטל אופק תמונת/פליקס השבוע:התמונות שהעליתי מהופעה של מירי עם הברירה הטבעית כולל הסרטונים.... תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:מגדלים באויר/האח הגדול/מעורב ירושלמי ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:הופעות- לראות את מירי (התגעגתי), לראות את קרן, להיות עכשיו בעצמון, יום של שופינג (יש מבצע של 4 ספרים ב100, אני הפכתי אותו ל8 ספרים ב200
וקיבלתי חתימה מסופר מתחיל על הספר)לראות את תולי ולולי החתולים של ההורים שלי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אבא שלי מרגיש רע
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעה של עפר בשן וקרן, הופעה של תמר אייזנמן, הופעה של איה כורם. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-כן
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו:רק לקבל ממנה חיבוק זה הכל... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:שירתי. שאלת בונוס: חזרתי עכשיו מבית הפנקייק אז שאלת פנקייק: איזה פנקייק אתם הכי אוהבים?הפנקיק שאני מכינה

../images/Emo13.gif

נערה עם קעקוע דרקון יומנה של קופאית ואם היו אומרים לך אקרא לך גבר זה ה4 שאני זוכרת כרגע. אני פשוט לא יכולה לבדוק כי אני בעצמון והספרים בר"ג.

למעלה