סקר סוף שבוע - BROTHER סקר

../images/Emo71.gifסקר סוף שבוע - BROTHER סקר../images/Emo71.gif

והסקר השבועי הפעם הוא סקר
BROTHER סקר
איך אפשר לשכוח לרגע את כל הקטעים המגניבים של ויקו עם פלי כאשר הן מנסות להתקבל לאודשנים האלו
והשאלה אליכם הפעם היא
האם גם אתם פעם עברתם אודישן לסרט או לסדרה
האם הצלחתם באודישן
התקבלתם לסרט או למשהו כזה
הופעתם בטלוויזיה
בעיתון
אם כן, ספרו על החוויה המאתגרת
סוף שבוע מהנה לכולם וסקר כיפי

חחחח..תאמת לא רציני

שהייתי קטנה רציתי מאוד להיות דוגמנית אז הלכתי עם אמא שלי לסוכנות דוגמנות והתחילו לשאול אותי כל מיני שאלות ואמרו לי שהפרסומת הראשונה שאני יצטרך לעשות זה פרסומת לבמבה (בטלוויזיה) אבל לא רציתי כי רציתי לדגמן הייתי בת 11 נראה לי..חחח אז בסוף לא המשכתי..חחח

ג ב ש ו ש

New member
אממ לא היה משהו רציני../images/Emo88.gif

את האמת שפעם הייתי אמור ללכת לאודישנים שהזמינו אותי אבל לא יכולתי
ויצא שהראו אותי בטלוויזיה במשחק כדורגל

DuLcE NeTa

New member
../images/Emo15.gif הממממ

לא זכור לי שהלכתי לאודישנים אבל הופעתי בסרטים ובטלוזיה בתור ניצבת ככי אבא שלי הוא שחקן =] נטע

עונה../images/Emo26.gif

אז ככה, עברתי אודישנים לסרט לפני שנתיים והגעתי לגמר עם עוד ילד אחד בלבד, אך בסוף לא קיבלו אותי כי אמרו לי שירד לי פתאום הביטחון

Mastoolit

New member
חחחח../images/Emo109.gif

טוב האמת שכן הופעתי בטלויזיה, בכיתה ז' לפני בערך 3 שנים קצת פחות, זה היה בתוכנית של חידון וידע, ואני נשלחתי כנציגה של הביצפר (עם עוד ילד). ואני לא אפרט יותר מדי כי מישהו עוד ראה אותי בטעות
(וגיליתי ששידרו את זה המון בשידורים חוזרים). די זה מטומטם!

eveligne406

New member
אפרופו BIG BROTHER

יש לזה אתר באינטרנט, זה שסלינה נכנסה אליו... הנה אני משאירהפה קישור.

../images/Emo39.gif כן אני הייתי.. חחחח...

כשהייתי קטנה הייתי בכמה פרסומות... אני ואח שלי... גם יש לי איזה 3 בוקים כשהייתי קטנה.. וחוץ מזה שיש לי עכשיו איזה משו בעזרת השם... בלי עין הרע... אבל אני לא רוצה לדבר על זה עדיין...

עונה...חיובי

1.כן,עשיתי אודישן לפרסומת...כשהייתי קטנה..אבל אני לא יגיד פרסומת למה כי זה מצחיק.. 2.לא הצלחתי לעבור אותו בהצלחה. 3. לא. 4.כן הופעתי בטלוויזיה באודישנים לפסטיגל..נבחנתי לפסטיגל השנה (לא יאומן כי פסטיגל) אבל לא עברתי.. 5.כן הופעתי בעיתון 4 פעמים וגם בשלטי ענק בארץ...אתם יודעים,כשעוברים מתחת לגשר בכביש יש כל מיני פוסטרי ענק על הגשר נכון? אז הופעתי באחד כזה בענק בכל הארץ..קוראים לזה שלטי חוצות.(הצלטמתי עם אמא שלי ועם חברה שלי).

למעלה