על הצלחת של סער וטאי בשבת

Master Stav

New member
../images/Emo71.gif על הצלחת של סער וטאי בשבת ../images/Emo71.gif

עוף בתנור בשקיקת קוקי שום וקולה קוסקוס מלא עם רוטב טריפוליטאי ( לא חריף על פי בחירה שלהם ) עוגת ספרא ( עוגת סולת ) ומה אתם מבשלים ?
 

akavishon

New member
עכשיו בתנור דג סלמון בדבש ופפריקה

לאחרונה הילדים מאוד אוהבים את זה. יחד עם פתיתים ושעועית מוקפצת ברוטב צ'ילי מתקתק ולמנה ראשונה מרק כתום עם גזר, בטטה ודלעת (זה היה המרק הראשון שהבן טעם בגיל ארבעה חודשים..)
 

smailie

New member
אני זוכר שהגננת

הייתה מכינה לנו מרק עגבניות, שאני אוהב עד היום (אמא שלי מכינה את זה בתוספת אורז). לגבי הסלמון: אתם לפחות מקפידים שלא יישארו בו עצמות קטנות? לפני שנהייתי לצמחוני ועדיין אכלתי דגים, פחדתי על עצמי בכל פעם שאכלתי דג מבושל, שמא ייתקע לי בגרון משהו שלא שמתי לב קודם לכן לקיומו. על אחת כמה וכמה כשנותנים לפעוטות לאכול דגים.
 

akavishon

New member
זה פילה של סלמון אז אין עצמות

בכל מקרה, אנחנו נותנים להם חתיכות קטנות ומוודאים שאין עצמות.
 

חנול

New member
אצלנו היה מרחץ דמים במקום ארוחת ערב

בעודי מכינה את הקאריביות (וז'אול מאכיל את הילי כשאיתן עליו במנשא), חתכתי לי פיסה נאה מכרית אגודל שמאל עם סכין שפים משובחת. לכן, רק הרבה אחרי שחזרתי ממיון והעברתי את השרביט, ז'אול סיים את הקאריביות וזה מש שאכלנו אתמול. אולי נספיק גם מרק ירקות ועדשים.
 

aviah

New member
גולש בקר עם אורז בר

למרות שהבן שלי מעדיף אורז לבן, אני מנצל את זה שבשר זה משהו שהוא לא יכול לעמוד בפניו :)
 
למעלה