פינת הבישול של LANIT

LANIT1

New member
../images/Emo71.gifפינת הבישול של LANIT ../images/Emo71.gif

מתכון לשבת פשוט וקל בורקס במילוי בשרי - שני אופציות אפשר בשר טחון - לטגן בצל היטב להוסיף את הבשר הטחון להוסיף תבלינים, כמו: מלח, פלפל, כמון, תבלין לבשר, מעט פפריקה אדומה, לערבב הכל. למלא בתוך הבצק עלים הפרוס לריבועים לסגור את הבורקס בעזרת האצבעות או קצה המזלג לצפות את בורקס בביצה טרופה. לשמן את התבנית ובתנור בערך 40 דקות 180 מעלות אפשר אותו דבר עם כבד - לצלות את הכבד , להוסיף בצל מטוגן , תפוח אדמה שלוק, ביצה שלוקה את התפוח אדמה והביצה לגרד בעזרת פומפיה, להוסיף תבלינים מלח פלפל כמןן, תבלין בשר מעט לערבב הכל הכנה בדיוק כמו הבשר טחון. ב ת א ב ו ן
 
בדיוק חשבתי על המתכון הזה.../images/Emo13.gif

בזמן אחרון יש לי יותר מידי טלפטיה עם אנשים. אז יש לי אותו מתכון אבל לעצלנים. אם רוצים אני ארשום. שבת שלום לכולם וחג שמח.
 
יאמי יאמי יאממי..נראה הכל טעים

ואני בטוחה שגם טעים
יאמי..:p כל הכבוד! הסוכה יפה מאוד!!
 

S r 35

New member
wow wow ושוב פעם WOW

שרית אין לי מלים. הכל נראה פשוט ... מדהים! שיהיה לכם המשך חג שמח וטעים
 

S r 35

New member
אה - ואם תוכלי בבקשה

לשתף אותנו במתכון של הקציצות, אני מאוד מאוד אודה לך כבר מתחילים להיגמר לי הרעיונות במה להאכיל את שני הפרחחים שלי - הם הפכו לבררנים לא קטנים, והאופציה של הקציצות נראית לי (כמה כבר אפשר לאכול שניצל, קוסקוס ופתיתים?) תודה
 
יש שם מתכון שלהם

אבל הנה בשבילך מעתיקה אותו (שרית מקווה שאין לך בעיה-תנוחי מגיע לך) קציצות טריפוליטאיות (בנטש) עושים פירה מתפוחי אדמה. ביצים קשות חתוכות לחתיכות כמו בסלט בשר מס' 6 בצל פטרוזיליה פירורי לחם ביצים מלח ופלפל בסיר מבשלים את הבשר, בצל שחתוך לרבעים, פטרוזיליה, קצת מלח ופלפל, מבשלים כשעה וחצי. לאחר שעה וחצי בישול לוקחים את הבשר, הבצל והפטרוזיליה וקוצצים במעבד מזון. מערבבים לתוך הפירה עם הביצים הקשות מוסיפים ביצה אחת, מלח ופלפל לפי הטעם. יוצרים עם הידיים קציצות, מגלגלים בפירורי הלחם ואחר כך בביצה (לשים לב לסדר הנ"ל) ומטגנים במחבת. לאחר שמזהיב הופכים ומטגנים גם את הצד השני. אני אישית הפעם הכנתי מהבשר וחלק מהעוף שממנו הוכן המרק. משם הוצאתי גם את הבצל, הפטרוזיליה, השמיר והסלרי ואותם ביחד עם הבשר וחלק מהעוף טחנתי. פירה עשיתי גם מתפוחי אדמה וגם מבטטות. יצאו קציצות יותר טעימות פי אלף מהמקור, אפילו חמתי התרשמה ביותר מהן.
 

frige

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אמרו לי שאני בטוח מכירה אותך אז אני חייבת לראות אותך מתי שהוא. מחכה לראותך שרית
 

S r 35

New member
תודה רבה על המתכון של הקציצות

ננסה בכייף
מקווה שגם הילדים שלי יאהבו - הם כבר משגעים אותי עם האוכל.
 

S r 35

New member
לכל הבשלנים - וגם לאלו שלא ../images/Emo71.gif

הנה קישור לאתר שמכיל בתוכו את כל (או כמעט את כל) אתרי המתכונים הקיימים תהנו, תכינו, תאכלו ורק תיזהרו לא להשמין יותר מדי ...
 
למעלה