פרק 128 - מעדן הונגרי

ny22

New member
מנהל
ה-../images/Emo58.gifים האלה שבסוף הפרק פשוט מעצבנים!

למה הם שמים את זה מיד בסוף? זה כל-כך הורס!!

מישהו 2

New member
אך, איזה פרק טוב

זה פשוט מדהים, אף פרק לא משעמם, יש אקשן רצוף! איזה מזל שיהלי אמר לסבסטיאן שהוא מכיר את דילן, הייתי בטוח שהוא יברח ממנו כי הוא בטח חושב שהוא האיש המסוכן שזואי סיפרה עליו... איך דניאל מצא את אנה? מה הסיפור של הוגו ולמה הוא צריך לשמור בסוד שהוא מכיר אותם? הוא לא הרג את דילן, כי התפקיד האמיתי שלו זה לשמור שהוא ישאר בחיים, אם זה היה כל בן אדם אחר יש סיכוי שהוא היה הורג אותו...

Dibil44

New member
../images/Emo58.gif גם אתם שמתם לב לספויילר בסוף?

סופי תבגוד בדילן, משהו כזה. באמת מעצבנים הספוילרים האלה. היה פרק מעולה! מעניין איך דניאל הגיע לאנה, אם הוא חושד ואם הוא בכלל זוכר כל מה שקרה. ומעניין מה יהיה עם קאיראן, אם הוא יגע לדילן. ומה באמת הסיפור של הוגו? כבר הגענו לאמצע העונה נכון? הייתי בטוחה שלקראת האמצע כל הבעיות יתחילו להיפתר אבל הכל רק מסתבך O:

ny22

New member
מנהל
../images/Emo45.gif מצד שני...../images/Emo58.gif

לא ברור במי סופי תבגוד... כי תחשוב על זה שדילן יודע שסופי כרגע רוצה להיות אם ארנולד. הוא לא יודע שסופי אוהבת אותו ורוצה להיות איתו. אולי זאת הכוונה, אולי השאלה אם הוא יודע שהיא רוצה לבגוד בארנולד. (אני לא יודע אם זה נכון, אבל זו גם אפשרות). לגבי מה ששאלת - עברנו את חצי העונה. אבל זה מה שטוב, שככל הנראה בסוף יהיו פרקים ממש טובים!

ny22

New member
מנהל
סליחה ../images/Emo9.gif והנה תיקון

לא ברור במי סופי תבגוד... כי תחשבי על זה שדילן יודע שסופי כרגע רוצה להיות אם ארנולד. הוא לא יודע שסופי אוהבת אותו ורוצה להיות איתו. אולי זאת הכוונה, אולי השאלה אם הוא יודע שהיא רוצה לבגוד בארנולד. (אני לא יודע אם זה נכון, אבל זו גם אפשרות).

רגע רגע

מאיפה הסקתם את זה שסופי תבגוד בדילן??? ויש לי מישום מה תחושה קשה שדניאל עובד עם מישהו שלישי... לא ניראה לי שהוא אדם רגיל. משהו לא מסתדר לי. אם רון עבד עם אסתר אז למה מיד שאנה יצאה לקנות קרח לדניאל(מתי שמחקו לו את הזכרון) אז מיד רון הפעיל שוב את המכשיר הזה? כאילו שהוא רצה שהיא תצא... ואיך בדיוק השתילו בדניאל מצלמה? הוא היה רק בידיים של רון... ועוד תהיה... אם הוגו מכיר את החבורה ואת אסתר איך הוא לא ידע שזורו זו זואי? או שהוא שיחק אותה בהלם?
מישהו הבין??

מישהו 2

New member
קצת מצחיק שדווקא הוגו

מכל הדמויות שיש שם בקתרינה בימי הביניים דווקא הוא שהדמות שלו הייתה הכי טובה והכי אמינה שם בתור דמות של אדם מהעבר הוא כנראה לא קשור לשם...

porky169

New member
לגבי איזבלה../images/Emo134.gif

יש לי תחושה שהיא לא סתם דמות ואני מאמין שיהיה לה תפקיד חשוב בהמשך, אולי היא טיימרית גם או משהו? מי יודע...הכל יכול לקרות באי.

למעלה