../images/Emo71.gif קדירת אורז, עוף, בשר וירקות.
אפשר להחליף את הכנפיים בחלקים אחרים של העוף או בעוף שלם, גם את הירקות אפשר להחליף בכל סוג שאוהבים, וכל המרבה הרי זה משובח. מצרכים: 3 כוסות אורז מושרה חצי שעה במים רותחים ומסונן 1 קג` כנפי עוף (או חלק אחר) חצי קג` בשר טחון מעט שומן כבש (לא הכרחי אבל מוסיף המון) 2 בצל חתוך לרצועות 2 גזר חתוך לגפרורים 2 קישוא חתוך לקוביות 1 כוס אפונה קפואה (לא משימורים) 8 שיני שום קצוצות 2 פלפל חריף חתוך לטבעות (לאוהבי החריף) חב` פטרוזיליה או כוסברה קצוצה מלח פלפל שחור 3 כפות קארי כף כורכום 2 כפות פפריקה מתוקה ההכנה: בסיר עמיד לתנור מזהיבים בשמן זית את הבצל. מוסיפים שום, גזר,פלפל חריף, שומן כבש וקישוא. מערבבים ומוסיפים את הבשר טחון תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה צבע. מוסיפים את העוף והתבלינים ומערבבים כ-5 דקות, מוסיפים את האורז והפטרוזיליה-כוסברה. מערבבים בעדינות וממלאים מים רותחים כ2-3 סמ` מעל האורז. מביאים לרתיחה, מכסים ומכניסים לתנור חם על 200 מעלות לשעה, מנמיכים ל 120 מעלות לעוד חצי שעה, כדאי רבע שעה אחרונה בתנור עם מכסה פתוח למי שאוהב את זה קרנצ`י. אפשר להוסיף שכבה עליונה של פרוסות תפוחי אדמה בעובי חצי סמ` לפני ההכנסה לתנור.
אפשר להחליף את הכנפיים בחלקים אחרים של העוף או בעוף שלם, גם את הירקות אפשר להחליף בכל סוג שאוהבים, וכל המרבה הרי זה משובח. מצרכים: 3 כוסות אורז מושרה חצי שעה במים רותחים ומסונן 1 קג` כנפי עוף (או חלק אחר) חצי קג` בשר טחון מעט שומן כבש (לא הכרחי אבל מוסיף המון) 2 בצל חתוך לרצועות 2 גזר חתוך לגפרורים 2 קישוא חתוך לקוביות 1 כוס אפונה קפואה (לא משימורים) 8 שיני שום קצוצות 2 פלפל חריף חתוך לטבעות (לאוהבי החריף) חב` פטרוזיליה או כוסברה קצוצה מלח פלפל שחור 3 כפות קארי כף כורכום 2 כפות פפריקה מתוקה ההכנה: בסיר עמיד לתנור מזהיבים בשמן זית את הבצל. מוסיפים שום, גזר,פלפל חריף, שומן כבש וקישוא. מערבבים ומוסיפים את הבשר טחון תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה צבע. מוסיפים את העוף והתבלינים ומערבבים כ-5 דקות, מוסיפים את האורז והפטרוזיליה-כוסברה. מערבבים בעדינות וממלאים מים רותחים כ2-3 סמ` מעל האורז. מביאים לרתיחה, מכסים ומכניסים לתנור חם על 200 מעלות לשעה, מנמיכים ל 120 מעלות לעוד חצי שעה, כדאי רבע שעה אחרונה בתנור עם מכסה פתוח למי שאוהב את זה קרנצ`י. אפשר להוסיף שכבה עליונה של פרוסות תפוחי אדמה בעובי חצי סמ` לפני ההכנסה לתנור.