Amir Rimoni
New member
../images/Emo71.gifקניתי נתח של 1.3 ק"ג אנטריקוט לצלייה
נאמר לי ע"י הקצב לצלות אותו בתנור כ 10 דקות על חום גבוה מאד ולאחר מכן 30 דקות על 180 מעלות , כשהגעתי הביתה אשתי היקרה טוענת שיש לעטוף את הנתח בנייר כסף בניגוד להמלצת הקצב שאמר והדגיש לא להשתמש בנייר כסף. בקיצור זקוק להמלצתכם לצלייה נכונה של נתח של 1.3 ק"ג אנטריקוט. תודה מראש
נאמר לי ע"י הקצב לצלות אותו בתנור כ 10 דקות על חום גבוה מאד ולאחר מכן 30 דקות על 180 מעלות , כשהגעתי הביתה אשתי היקרה טוענת שיש לעטוף את הנתח בנייר כסף בניגוד להמלצת הקצב שאמר והדגיש לא להשתמש בנייר כסף. בקיצור זקוק להמלצתכם לצלייה נכונה של נתח של 1.3 ק"ג אנטריקוט. תודה מראש