קצת בישולים ותמונות שהצטברו במצלמה

bigjack

New member
../images/Emo71.gifקצת בישולים ותמונות שהצטברו במצלמה ../images/Emo9.gif

שבת שעבה פתחנו את האביב עם פיקניק בתל חדיד שליד שהם מסביב מרבדי כלניות ורקפות האויר נקי ומי צריך יותר מזה? על התמונות היה אחראי אלון הבן הבכור שלי שקיבל מצלמה משוכללת במתנה ולא מפסיק להתלהב ממנה
 

bigjack

New member
והרי אנחנו עוסקים בבשר ../images/Emo3.gif

אז הנה חלק מהבשרים שהיו על הפרק
 

bigjack

New member
שוב על המנגל

מחוץ למנגל לא צולם כלום כי הכל נזלל במיידית
היה לנו שם: פרגיות בשלל מרינדות קבבים ביתיים שקדי עגל לבבות עוף סטייקים אנטריקוט
 

bigjack

New member
עוגת פאי תפוחים מהירה

מבצק פריך קנוי של מעדנות עם תפוחים שהוקפצו בחמאה, סוכר וקינמון
 

bigjack

New member
מבישולי השבת הזו: עופיונים ממולאים

באורז, בשר טחון ועשבי תיבול עם תפוחי אדמה בתנור
 

bigjack

New member
בערב אשב ואקליד לך

כי זה היה די מאולתר וללא מתכון
 

זאב לבן1

New member
הכל נראה מצויין ../images/Emo24.gif

אפשר מתכון של עוגת הפרג? ותתחדשו על המצלמה, אני עדיין מפנטזת על אחת
 

bigjack

New member
תודה זאבה ../images/Emo24.gif

אני הכנתי את העוגה ללא הסירופ בסוף והיא יצאה רכה ועסיסית גם ככה. והנה המתכון: עוגת פרג נהדרת - ניקי ב מצרכים: 3 ביצים 300 ג` סוכר (כוס וחצי) 210 ג` קמח תופח (כוס וחצי) חצי כוס פרג טחון טרי 1/4 כוס סירופ מייפל כף ברנדי 3/4 כוס שמן 250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא) קורט מלח סירופ: 1/3 כוס מים 1/3 כוס סוכר כף סירופ מייפל הכנה: 1. לשמן תבנית, לפזר סוכר על כל התבנית, להוציא החוצה שאריות. 2. להקציף ביצים וסוכר, להוסיף את המצרכים הרטובים ואת היבשים. 3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 50 דקות, לצנן. 4. לבשל את מצרכי הסירופ, ליצוק על העוגה.
 
הצילומים של אלון מדהימים.ראיתי גם בבלוג שלו

איזה כשרון. איזה חמוד. אילו נקודות צילום יש לו... משהו. ולחשוב שהוא ילד בם 14. כשרון ענק. בוביק, כל מה ששמת כאן הוא בגדר זוועה אמיתית. זוועה שז לא עבר אצלי בפה, והעולם שותק. יפה לנו. אוהבת אותך איש גדול, ושוב השארת אותי עם הלשון בחוץ. נשיקות לך ולאלון.
 
למעלה