תודה זאבה ../images/Emo24.gif
אני הכנתי את העוגה ללא הסירופ בסוף והיא יצאה רכה ועסיסית גם ככה. והנה המתכון: עוגת פרג נהדרת - ניקי ב מצרכים: 3 ביצים 300 ג` סוכר (כוס וחצי) 210 ג` קמח תופח (כוס וחצי) חצי כוס פרג טחון טרי 1/4 כוס סירופ מייפל כף ברנדי 3/4 כוס שמן 250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא) קורט מלח סירופ: 1/3 כוס מים 1/3 כוס סוכר כף סירופ מייפל הכנה: 1. לשמן תבנית, לפזר סוכר על כל התבנית, להוציא החוצה שאריות. 2. להקציף ביצים וסוכר, להוסיף את המצרכים הרטובים ואת היבשים. 3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 50 דקות, לצנן. 4. לבשל את מצרכי הסירופ, ליצוק על העוגה.