שפית וכדורגל ב-
אנשים

../images/Emo71.gifשפית וכדורגל ב-../images/Emo43.gifאנשים

רוני ונציה מתארחת! פורום מתכונים מארח היום ב-14:30 את השפית רוני ונציה, ומזמין אתכם להעלות כבר עכשיו את כל שאלותים לאורחת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=75&msgid=96495701
מי אמר שאנחנו לא אלופי עולם? פורום האטריק מארח את אלוף העולם בכדורגל, שיענה על שאלותיכם לכבוד פתיחת העונה החדשה, במשחק שמשגע כמיליון גולשים ברחבי העולם.
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=554&msgid=96549453
תחרות בבלוגיה: מסיפורי ארץ אהבתי למי מאיתנו אין בארץ מקום אהוב, המזכיר נשכחות וחרוט על לוח ליבו? ספסל בשדרה, נחל סודי או פינת חמד בפארק לאומי הומה אדם. מקום אליו חוזרים שוב ושוב, לבד או עם אהובים וילדים, כדי לשוב ולהיזכר במי ובמה שאנחנו ובקשר בינינו ובין נופי הארץ הזו. כתבו לנו על מקומות שנגעו ללבכם, על טיולים ומסלולים בלתי נשכחים, רחובות מיוחדים ובניינים שפגישה עמם היא כמו מפגש עם ידיד ותיק. ספרו לנו על מקומות שאתם מתגעגעים אליהם ועל כאלה שביקרתם בהם לפני ימים אחדים. תוכלו לצרף תמונות ומפות ולשתף את כולנו בקסם המקום. הסיפורים הזוכים יזכו בפרסים שווים ביותר! פרס ראשון: מצלמת D.V פרס שני: סוף שבוע זוגי במלון "מרינה קלאב" באילת פרס שלישי: מכשיר MP4 פרס רביעי: מכשיר MP3 פרס חמישי ושישי: זוג כרטיסים לסרט ב"סינמה סיטי" http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=946955

Knives Out

New member
../images/Emo32.gif פתחתי קומונה חדשה ל...

Aphex Twin ואני רוצה לפרסם אותה בשביל שיפתח לנו פורום. אני מקווה שתכנסו ותצטרפו, ויותר מזה, מי שיפרסם את הקומונה שלי בחתימה שלו, אני אשמח לפרסם את שלו. http://communa.tapuz.co.il/AFX

להחלפה-מהדורה מיוחדת של "אמנזיאק"

שלום, יש לי את האלבום "אמנזיאק" של רדיוהד, במהדורה מיוחדת ומוגבלת, ( האריזה של האלבום היא הספר, כמו שמופיע בעטיפה של הדיסק הרגיל) האלבום מנויילן מהמפעל!! -לא נפתח בכלל אני רוצה להחליף את זה, בתמורה לאחד מהדברים הבאים. -המהדורה המיוחדת של קיד אי. -האי פי של איירבאג(עם 7 השירים החדשים) -האי פי של com lag -המהדורה המיוחדת של hail to the thief (רק בתנאי שהיא גם מנויילנת) -אלבומים של ביורק(או לחילופין מהדורה מיוחדת של אחד מהאלבומים שלה) -תקליטים של רדיוהד/ביטלס/לד זפלין/פינק פלויד כמובן שהמצב של הדיסקים צריך להיות טוב מאוד/כמו חדש... נא לשלוח לי הודעה, תודה,

kittycatbone

New member
יוווווו

יש לי תקליטים של פינק פלויד, אבל הם של אבא שלי, וכשהמורה שלי לגיטרה שאל אם אפשר לקנות ממנו הוא אמר שבשום אופן לא, ככה שאני מניחה שאותו דבר גם כאן XP

Knives Out

New member
חעחע, יש לי סינגלים,אבל הם של אחי..

זה מבאס לאללה. למרות שיש לי את הEP של Airbag רק בלי העטיפה. אם תהיה מעוניין למכור, אני אהיה שמח מאוד לקנות.

יש לי את com lag אבל אני צריך לראות

ולהבין על מה מדובר לפני שעושים שחלוף שכזה עדיין רלוונטי?

FunkyMonk

New member
כסף לא קביל?

יש לי חלק מהאפשרויות שהצעת אבל אני מעדיף לשמור אותן לעצמי...

בינתיים לא ../images/Emo13.gif

למרות שכנראה זה מה שאני יעשה בסופו של דבר... אני מנסה לחסוך לעצמי להשיג את הדברים האלה דרך ebay... כמובן שאם יש לך בעותק אחד את הדיסקים שציינתי כדאי לך לשמור אותם לעצמך...

Roy1232

New member
פלאנט טלקס בפרסומת

למסעות ג'יימס בארץ הקודש

kittycatbone

New member
יו

ראיתי את הפרסומת, אבל היה רעש אז לא שמעתי את המוזיקה ברקע. איזה מוזר
והסרט עצמו דווקא מאוד נחמד. ראינו אותו בביצפר

IRBaB00n

New member
../images/Emo32.gif12.4../images/Emo41.gif באלטרנטיב../images/Emo41.gif../images/Emo32.gif

מה זה החום הזה??? הקיץ כבר בדלת, כבר מתחילים להיפטר מהפוך והחולצות הארוכות מצד שני, הרי ממתי אנחנו צריכים סיבה כדי לגרום לכם קצת להזיע? 12/04/07 באלטרנטיב, מסיבה מעולה עם מוזיקה מעולה שלא תיתן לכם הרבה הזדמנויות להתקרר... וכמובן, אין כמו בירה קרה כשחם... אז כמו בכל שבוע האלכוהול ח-י-נ-ם רחבה אלטרנטיבית Alternative, Rock, Grunge רן אביב אורן בן יוסף רחבת ניו מטאל Funk Metal, Nu Breed, Hardcore, EMO גל ודורית דרור טייכר רחבת מטאל Heavy, Power, Thrash, Death, Doom, Black, Goth יגל [אלמנה שחורה] טל ניסן וחן סאדוס (ולא כמו שכתוב על ההזמנה) רחבה בריטית BritRock, BritPop, Indie שחר שפירא עומר בכר [106FM] וכמו שכבר אמרנו:
אלכוהול ושתיה קלה חינם
חדר צ'ילאאוט עם נרגילות חופשי
שוטים של ייגר ב-10 ש"ח בלבד הקיץ מתקרב... השבוע באלטרנטיב... יהיה חם ומגניב...
לפרטים והנחות לפנות ב ICQ: 103129314 msn: [email protected] או בפלאפון 0523757927

למעלה