שרשור אוכל לסדנא ביום שישי אין צורך בכלים ועוגיות. אפשרי פסטה פשטידה סלטים לחמים גבינות ועוד.....
א אורוסמדי New member 2/1/07 #1 ../images/Emo71.gifשרשור אוכל לסדנא ביום שישי אין צורך בכלים ועוגיות. אפשרי פסטה פשטידה סלטים לחמים גבינות ועוד.....
../images/Emo71.gifשרשור אוכל לסדנא ביום שישי אין צורך בכלים ועוגיות. אפשרי פסטה פשטידה סלטים לחמים גבינות ועוד.....
ח חמוסי היחידה New member 2/1/07 #2 אני אביא מאפים מלוחים.רק שאיני יודעת ---כמה נהיה. בבקשנ עדכנו אותי.
M mehashefa New member 4/1/07 #15 בנות! אני חולה... אוף!!! ממש רציתי לבוא למפגש אבל יש לי 38 חום, כאבי ראש מטורפים ועכשיו יצאתי מהמיטה אחרי שכל היום לא יצאתי ממנה. בעסה לי!! ממש רציתי לבוא מחר.. אז תעשו חיים, מצטערת שלא אבוא, תהנו בשבילי, סופ"ש נעים, רותם
בנות! אני חולה... אוף!!! ממש רציתי לבוא למפגש אבל יש לי 38 חום, כאבי ראש מטורפים ועכשיו יצאתי מהמיטה אחרי שכל היום לא יצאתי ממנה. בעסה לי!! ממש רציתי לבוא מחר.. אז תעשו חיים, מצטערת שלא אבוא, תהנו בשבילי, סופ"ש נעים, רותם
M mehashefa New member 5/1/07 #18 תודה על האיחולים... מקווה עד שבוע הבא להיות בסדר... אוף! כל כך רציתי לבוא... מקווה שאתן נהנות! בכל מקרה, היום אני מרגישה קצת יותר טוב.
תודה על האיחולים... מקווה עד שבוע הבא להיות בסדר... אוף! כל כך רציתי לבוא... מקווה שאתן נהנות! בכל מקרה, היום אני מרגישה קצת יותר טוב.