שרשור בישולים לשישבת

חנול

New member
../images/Emo71.gif שרשור בישולים לשישבת ../images/Emo71.gif

מה קורה אצלכם היום? אצלנו יבושלו היום לביבות גבינה וסולת (באפיה, לא בתנור רחמנא ליצלן). סלט טאבולה נעשה כבר אתמול. מה אתם מציעים להוסיף? אני דלה ברעיונות היום. רק בא לי לתקוע סופגניות לרוב.
 
הפעם, בסימן עוגות ומרק

לרגל שלל אירועים אליהם הוזמנו ואליהם יש להביא ממעשה ידיי, הוחלט על הכנת שתי סוגים של עוגות - שיפרנסו ארבעה אירועים שונים ועוד יישאר הביתה - ומרק, כי הבטיחו חורף...
עוגת ספירלה גבינה שוקולד א-לה קרין גורן (וראו כאן זעקתי בנושא שם העוגה)
עוגת גבינה קטסטרופה (את השם מבינים אחרי שלוקחים ביס. ועוד ביס. ועוד ביס. ואי אפשר להפסיק...)
מרק תפוחי אדמה ואפרופו סופגניות וסוף החנוכה, ראו קישור למטה. שבת שלום, ארנון
 

חנול

New member
אז אצלנו לביבות גבינה וסולת

הופכים אותם בזה הרגע לצד השני ועוד מעט נטעם ונדע הכיצד.
 

schlomitsmile

Member
מנהל
מחר אנסה את הקטסטרופה אגב- היא כותבת "2 גבינה לבנה"- יש לך מושג למה היא מתכוונת? כמה גרם?
 
אני פירשתי זאת כשתי חבילות "רגילות"

היינו, סה"כ 500 גר'. על פי התוצאה - זו, ככל הנראה, הכוונה... ארנון
 

חנול

New member
אנחנו עשינו עם 2 חבילות טוב טעם

ויצאו לנו חבורת לחמניות דוקא...אולי באמת עדיף 2 גבינות לבנות שהן מעט יותר נוזליות ואז המרקם שונה.
 

חנול

New member
ועכשיו אני רואה שעניתי על הדבר הלא

נכון. אני התיחסתי לגבינה בלביבות גבינה וסולת, ואתם דברתם על העוגה. ט.ל.ח.
 

schlomitsmile

Member
מנהל
טוב, אז ניסיתי אותה היה בהחלט טעים מאד, רק חבל שכותבת המתכונת לא התנסחה במדוייק... בתחילה ביקשה את המתכון לעוגה האפויה- מכאן יש להניח שיש לה רק מתכון ללא אפויה. במתכון שנתנה, אכן לא הזכירה אפייה, אלא רק לילה במקרר... אז אחרי צהריים במקרר, הבנתי שמשהו פה לא בסדר... אפיתי, ויצא טעים אם כי די מתפרק...
 
אם התכוונת לקטסטרופה, אז היא אינה

אפויה, פרט לבצק (שממנו מכינים גם את הפירורים ללמעלה). ארנון
 

schlomitsmile

Member
מנהל
אכן אליה התכוונתי כמה שעות היא אמורה להיות במקרר? היא פשוט סירבה להפוך למשהו דמוי מוצק, אז חשבתי שאולי צריך בכ"ז לאפות...
 
למעלה