פיצה למשפחה ממוצעת למדי
מכל בחינה: החומרים לבצק: כוס וחצי קמח לבן כוס וחצי קמח מלא (בריאות כבר אמרתי?) כפית מלח 4 כפות שמן זית (בריאות...) למשרה השמרים הטריים: רבע קוביית שמרים טריים!!! כפית סוכר כוס מים פושרים (איך יודעים אם פושרים? שמים חמים ומכניסים אצבע. אם חם מדי צורחים בזעם ומקללים. אם נוח אז זה פושרים) לחלק העליון: שקית גבינה מגוררת מסוג מוצרלה (לרושם) או עמק (לטעם הישראלי) 3 עגבניות גדולות ובשלות בצל שתי שיני שום שמן זית אורגנו ההכנה: אם אוכלים בשבע בערב, מתחילים בחמש ורבע. ההוראות הן לדבר שאין לו מושג ירוק בתזמון. את רבע הקוביה שמים במים הפושרים עם כפית סוכר ומערבבים להמסה. מעמידים לתסיסה. לאחר חצי שעה מתחילים לערבב את החומרים היבשים בקערה רחבה ושטוחה הנמצאת מעל ספוג וילדה רחב ורטוב כדי שהקערה לא תטייל על השיש. מוסיפים את השמן ואת המים המותססים עם השמרים. מערבבים בתחילה בכף ועוברים ללישה ביד. רק אצל אהרוני זה לא דביק ומתקבל כדור נפלא ועגול למהדרין. במציאותץ זה דביק לאללה, אבל מוסיפים כל פעם מעט קמח לבן ולשים בקיפול שוב ושוב כחמש דקות. אצל אהרוני לשים רבע שעה ובטלויזיה זה 3 שניות. לאחר הלישה שמים מעל מגבת לחה, שתכסה היטב את הקצוות. תוך שעה מקבלים משהו ענק ורך. בזמן ההתפחה עוברים להכנת הרוטב: מגרדים בפומפיה 3 עגבניות בחורים הגדולים לסיר קטן. אם לא מצליחים לסיר והאישה מאיית בגירושין, מגרדים מעל קערה קטנה ורחבה. מגרדים פנימה חורים הקטנים רבע בצל קטן ושתי שיני שום. מעבירים לסיר קטן ומוסיפים כפית גבוהה של אורגנו ושתי כפות שמן זית. מוסיפים חצי כפית מלח. מעל להבה קטנה מבשלים עשר דקות. עם יש מכסה עם חור, אז סגור. אם אין זו בעיה כי עגבניות מבעבעות באופן רצחני. אחרי שעה שמים על השיש תבנית תנור גדולה ומשטחים את הבטח שעבר לישה נוספת ביד. אין כאן משחק עם מערוך, פשוט לא עובד ככה. זו עבודה לא אסתטית, אבל זה מה יש ומשטחים עד הקצה עם החלק העבה ביד ומתקנים חורים. משאירים כמה דקות להתפחה נוספת כשהתנור כבר בוער על 240 מעלות. שמים מעל את הרוטב ומשטחים עם כף ומעל את הגבינה. תוספות כבר לפי הטעם. רצוי לא תירס - חסר ערך תזונתי וסתם פלצני. זיתים, פלפל ופטריות הולך. שמים בתנור שחומם כבר לרבע שעה, מוצאים ולא מאמינים שיש פיצה בריאה. חותכים עם סכים עגולה רצה. קצת נדבק לתבנית, אבל זה מה יש. האמת היא, שלכתוב את זה היה יותר מסובך מלהכין ואם יש ילד, הוא גם עוזר ולומ לדעת שפיצה באה מהתנור ולא מהשליח. לא עבר הגהה כי יש סרט בטלויזיה.