ויש עוד שני ענייניפ פשוטים ובריאים:
הר אורז ירקות: כוס אורז פלפל צהוב/כתום/ירוק גדול עגבניה גדולה 4 שיני שום יפות חצי בצל בינוני שלוש כפות שמן זית כפית מלח מועשר יוד (בקופסא ירוקה כחולה בכל סופר) כפית פפריקה אדומה חצי כפית כורכום (לא חובה, כדאי). כוס וחצי מים ההכנה: קוצצים דק את הבצל והשום ומאדים בשמן עד הזהבה קלה. קוצצים דק יחסית את העגבניות והפלפל ומכניסים לשמן עם השאר. מוסיפים את האורז, המים והתיבול, מרתיחים ואז על אש קטנה (או בעזרת מקטין להבה ועל אש קטנה) כעשרים דקות ועוד עשר דקות על הגז הכבוי. מתאים כארוחה בפני עצמה לשלושה מבוגרים רעבים או חמישה ילדים בעייתיים באוכל. שוקולד עם אגוזי מלך וברזיל חופן גדול של אגוזי ברזיל חופן גדול אגוזי מלך 4 שוקולד מריר (ורק מריר בשם הבריאות, אני אבוא לבדוק) מעט קוקוס (לא חובה, אבל אסור לזרות סוכריות צבעוניות בשם הבריאות) מנז'טים קטנים (בקופסא אחת יש 125 כאלה) ההכנה: יוצרים בן-מרי, שזה סיר בתוך סיר עם מים רותחים. אסור להמיס שוקולד במיקרו משום שזה הורס אותו בריאותית! מרתיחים מים בסיר קטן ובתוכו שקוע פינג'אן לא קטן במיוחד עם כל השוקולדים להמסה. לוקח כמה דקות ולא להתייאש. רצוי לקחת כפית עם ידית ארוכה ולערבב. מניחים את כל המנז'טים על מגש גדול ככל האפשר, 36 במספר. לפני כן שוברים את האגוזים בתוך שתי שקיות ניילון עם מערוך. לדפוק עם כל הלב במחשבה שמכים מישהו וכך נעלם כל הכעס. לעבודה: כשהשוקולד נמס נעזרים בילד לא קטן ולא נודניק. שופכים כפית שוקולד למנז'ט וכך מנז'ט אחר מנז'ט. הילד הלא נודניק צריך לשים חצי כפית מהאגוזים המוכים והחבולים שהועברו לקערת פלסטיק קטנה. אתם עוברים אחר כך עם שוקולד מעל לאגוזים והלא נודניק שופך מעל קצת קוקוס. כך עד כל 36 המנז'טים. מצננים עם אדן החלון כמו הנר של ההוא. שמים בפלסטיק שכבה מעל שכבה ובודקים על יום שהילדים אוכלים מזה ולא שום חטיף אחר. בריא!