שרשור שבועי

HagarStar

New member
../images/Emo71.gifשרשור שבועי../images/Emo71.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שיר השבוע של פראמור: שיר השבוע לא של פראמור: קליפ השבוע: להקת/אומן השבוע: אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: סדרת השבוע: סרט השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

chen010189

New member
ישנתי 5 שעות :]

שיר השבוע של פראמור: מיסרי[ולאיית את השם כרגיל אני שוכחת] שיר השבוע לא של פראמור: סינרגיה - נכנע סאבלימינל ואיציק שמלי - יותר מזה אנחנו לא צריכים קליפ השבוע: Estelle and Kanye West - American Boy למרות שהריקוד שלה מזעזע
להקת/אומן השבוע: סינרגיה ותאקט אלבום השבוע: כנ"ל. "השתקפות" ו"בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר" משהו חיובי שקרה השבוע: הייתי בראיון עבודה, מקווה להתקבל כדי שזה גם ייגמר טוב :) ו..הוא. משהו שלילי שקרה השבוע: הייתי חולה. סדרת השבוע: - סרט השבוע: - ציטוט השבוע: שכחתי :( תמונת השבוע: -

oo ELLA oo

New member
../images/Emo204.gifעונה :)

שיר השבוע של פראמור:פרשר , דטס וואט יו גט . שיר השבוע לא של פראמור:יש מלא :
avrl lavigne- losing grip avril -take me away avril-togheter 30 seconds to mars-the kill linkin park- somewhere i belong MCR- the gohst of you simple plan - when i'm gone evanescence-lithium
קליפ השבוע:אמממ... 30 שניות למאדים - the kill להקת/אומן השבוע:אבריל , פארמור, לינקין פארק, 30 שניות למאדים . אלבום השבוע:
: avril lavigne-Under my skin 30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie linkin park - meteora משהו חיובי שקרה השבוע:אין משהו מיוחד
משהו שלילי שקרה השבוע:כנ"ל סדרת השבוע:כמעט מלאכים , גרייק וג'וש סרט השבוע:אין .. ציטוט השבוע:אין ...P: תמונת השבוע:

נסטי XD

New member
באיחור אופנתי..XD

גיז'ס הג'ושי הזה...
|ריר| שיר השבוע של פראמור: הרבה: מיזביז, זה מה שאתה מקבל, ווהוו, היר ווי גו אגאיין, שיר השבוע לא של פראמור: יותר מדי XD , קציקיץ מלא סאם, מקפליי [החדשים
] ופופ.. קליפ השבוע: החדש של גו: אודיו http://www.youtube.com/watch?v=DBvRXi53bAs דאמט הג'יימס הזה
|ריראינסופי| להקת/אומן השבוע: גו:אדיו, סאם41, מקפליי ופארמור אלבום השבוע: מוזיקה אירית של אבא שלי. מה?! זה קטצ'י משהו חיובי שקרה השבוע: שביליתי הרבה עם חברות שלי, קניתי מלא דברים באילת כולל חולצה ממש מושית ~פאקציזם~ משהו שלילי שקרה השבוע: קרעתי מיתר, התעצבנתי אז קרעתי את כולם והבאתי חדשים וקשרתי אותם אקום, כל אחד אחרת XD סדרת השבוע: הפוליגרף, עקרות בית, מגרש ביתי
אומג נייתן וג'יימי, פשוט לאנוס את הילד הקטן הזה, נראה לי בכלל הילד הזה של פייטון והתאורן XD סרט השבוע: "ג'ונו" ראיתי אותו עוד הפעם. כי אני חסרת חיים. ציטוט השבוע: יש כ"כ הרבה שאני לא זוכרת אפחד.. תמונת השבוע: ג'יימס!!!!!!!!!!!!!!!

xXx Lilo xXx

New member
אעאעאע חמודדד../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif

לו היה כאן סמיילי של ריר אז.... |ריר|*55546464319874643169746213165464

xXx Lilo xXx

New member
זה מה שאני שלחתי לך XD../images/Emo29.gif

ויש לי גם את החיוך של המסן --> D: עם לבבות בעיניים וריר XDDD

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר השבוע של פראמור: הללוייה שיר השבוע לא של פראמור: Im a boy - The who she will be loved - Maroon 5 קליפ השבוע: מממ. כל הסטרינגס עם הכינור לשירים של פראמור
להקת/אומן השבוע: Maroon5 (כע אני פקצהקצת היום) אלבום השבוע: משהו חיובי שקרה השבוע: היה מסיבת בנות ממש כיפיתת
\ הספקנו דברים ביומעבודה ולקנות דבריםלטיול. משהו שלילי שקרה השבוע: אני מפחדתתת לצאת לקורס בשני..
סדרת השבוע: כוכב נולד (לא צפיתי בשוםדבר אחר.. לא היה זמן. גם בקושי בזה צפיתי) סרט השבוע: 'יצאת גבר' - ראינו אתמול במסיבה
ציטוט השבוע: "טראחחחח!" מור XD תמונת השבוע: מהירה

המחשב התפגר לי. ../images/Emo7.gif ../images/Emo141.gif

דביל@%!^!^%. שיר השבוע של פראמור: לא ממש שמעתי...
שיר השבוע לא של פראמור: המוןןן. Avenged Sevenfold-Seize The Day. Almost Easy. Dear God. Afterlife. Warmness On The Soul. כל 'השתקפות'-סינרגיה. קליפ השבוע: Seize The Day.
להקת/אומן השבוע: A7X וסינרגיה
. אלבום השבוע: השתקפות. משהו חיובי שקרה השבוע: ההופעה של סינרגיה
. היה כל כך טובבבבב.
והנקוק
. סרט ענקקק. משהו שלילי שקרה השבוע: שומדבר. היה שבוע best! סדרת השבוע: פלקון ביץ'
. סרט השבוע: הנקוק. ציטוט השבוע: מהנקוק: ילד אחד: "Asshole!" הנקוק: "What did you call me?!" הילד: "You heard me!" XDDD ~בהופעה,הייתה להם תקלה עם הבאס אז כולם ירדו מהבמה חוץ ממייזנר~ ~בנואה עולה~ חברה שלי: "אוווו,שלום!!! טוב שנזכרת לעלות!!!!!!"
מישהו לבנואה: "בנואה,תעשה לי ילד!!!!" בנואה: "בכיף!" "גפן,תעשה לי ילד!!!" גפן: "בואנה,הילדים שלנו יצאו יפים!" חחחחחחחחח. גפן: "באמאשלי! ויכול להיות שהיא פה.." XD תמונת השבוע: המהמ תגובה מהירה.

Johnni456

New member
../images/Emo79.gif

שיר השבוע של פראמור: אמרג'נסי
שיר השבוע לא של פראמור: with me של סאם41 ו-knoking heaven's door של גאנס 'נ' רוסס. קליפ השבוע:
להקת/אומן השבוע: פראמור, סאם41, פייטסטאר, גרין דיי ושייגעצ. אלבום השבוע:
משהו חיובי שקרה השבוע: היו הרבה.. לא זוכרת >< משהו שלילי שקרה השבוע: חברה טובה נוסעת לארה"ב לשנתיים
סדרת השבוע:
סרט השבוע: הטוב הרע והמכוער (בלונדי
) ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: בלונדי

למעלה