תהייה שעברה במוחי

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifתהייה שעברה במוחי

(סליחה שלא ניצל"שתי פשוט זה נראה לי נורא גדול לדיון...) נכון שאבן 4 הנשמות משפיעה על כוחם של שדים ומעצימה אותם? אז מה קורה אם רסיס מהאבן (או כולה) נכנס איכשהו לגוף של בנאדם רגיל? הוא נהיה חזק יותר? מה דעתכם?

אני מניחה שכן...

ז"א, אם זה מעצים שדים, אין סיבה שזה לא יעצים בני אדם.. אבל אני מניחה שהאבן תשלוט בהם.. אחרי הכל, בני אדם לא מספיק חזקים כדי לשלוט באבן עם כזאת עוצמה... אני חושבת ^^'

GalBatz

New member
תקבלי תשובה על זה בפרק של היום.../images/Emo3.gif

בערך.

De-Panther

New member
זה נותן לו כוחות...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל יכול גם להשפיע עליו בפרק של היום תוכלי לראות

דופיאשה

New member
זה קצת ספוליר או איך שלא כותבים

בפרק של היום רואים שרסיס מהאבן נכנס לתוך הגוף של שאנגו וזה משפיע אליה

זה משפיע אבל

לא כמו שזה משפיע על שדים... לשדים זה מעניק כוחות הרבה יותר חזקים ולבני אדם זה כמו לסנגו(אני אוהבת לכתוב ככה) זה עושה הרגשה יותר טובה כשפצועים... וזה גם קצת משפיע דרך חפצים כמו עם הפרק הזה של הדיו
חוץ מזה זה לא כל כך משפיע כמו בפרק אחד ששד אחד אמר לכמה בני אדם (לא זוכרת במדויק...) שד:"למה אתם בכלל מחזיקים את חלקי השיקון אם אתם לא צריכים אותם"(במובן שזה לא כל כך משפיע על בני אדם...

Stinki Winki

New member
../images/Emo71.gifכשחושבים על זה..

ומהתשובות שלכם, נראה שהאבן הזאת היא כמו סמים או משהו כזה... ונארקו מדבר כמו סוחר סמים כשהוא מציע את הרסיס לסאנגו

Fay Wood

New member
טחחח לי זה מזכיר יותר

למי שראה שר הטבעות (סרט שולטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!) זה מזכיר את הטבעת!!!! טחח... the precious...

נכון!

גם אני חשבתי על זה לפניי כמה ימים, וזה די הגיוני. השד ההוא שנארקו נתן לו רסיסי אבן כל הזמן (ריוקאן, לא? נו, זה שיוצאים לו זאבים מהפה), למשל, היה מכור (הוא רדף אחרי המחרוזת עם הרסיס הגדול). ונארקו באמת דיבר כמו סוחר סמים כשהוא הציע לסאנגו את הרסיס

אם האבן משפיעה גם על בני-אדם, איך

איך זה ש*כולה* הייתה בתוך הגוף של קאגומה בתחילת הסדרה, וזה לא השפיע עליה בכלל?

למעלה