אדון אבישי

mbsgf

New member
חיחי

על ה - *שיעול* *שיעול* גניבת זכויות יוצרים של *cough* *cough*

RedRecords

New member
הפורום הזה תמיד היה על הפנים.

מרגישים ששומם כאן. כל העמוד מלא באוף טופיק של ה**** הזה, ואף אחד לא מנסה לפתוח שרשורים מעניינים.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifמסכים בקשר לטענה השנייה..

ובקשר לקללה הלא ברורה שכוונה אליי, אז עצה שלי-כדאי שבתקופה הקרובה תרסן את כמות הקללות וההערות הבוטות שלך, כדי לא לשמוט את מה שאתה הולך להרוויח בקרוב (פרטים בהמשך), ושאולי ממש ישמח אותך. אז רד, עצה שלי, אל תתעצבן מכל דבר. אל תיקח דברים קשה, קח לריאות

actimel

New member
אז במקום לבכות עד כמה משעמם כאן

כולכם מוזמנים לפתוח שרשורים

RedRecords

New member
עם כל הכבוד, אני פתחתי כאן שרשורים

יותר מכל אדם אחר. הייתי פותח בשמחה עוד, אבל אין לי בשביל מה. ההיענות וההשתתפות כאן היא אפסית, אז אני כבר מעדיף לשמור את כל מה שיש לי לומר / דברים מעניינים שמצאתי לעצמי.

רוני1002

New member
אני מבטיחה לשתף פעולה לפחות מצידי.

אני לא יכולה להבטיח בשביל אחרים, אבל אני מבחינתי אשתדל.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gif../images/Emo208.gif ויש לנעוץ את ההודעה

אני יודע שזה נשמע מגוחך ולא קשור, אבל חייבת להיות כאן הבנה מצד שני מנהלי הקומונה לחשיבות ניהול הקומונה. אז נכון שהקומונה פחותה בחשיבותה מהפורום, ונכון שיש את מירב האנרגיות להשקיע כאן, ונכון שאי אפשר להכריח אף אחד מכם לבוא ולכתוב בקומונה, אבל מה שכן, שני המנהלים הנכבדים של הקומונה צריכים לעמול יותר, ולא ייתכן מצב שאני בתקופות של מבחנים ועומס כללי, אאלץ להכנס לקומונה שלוש פעמים ביותר כדי לדאוג לסדר שלה, ולדאוג שייכתבו בה הודעות.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifזה נראה לי קשור..

מכיוון שהפורום/קומונה/מקום היחיד שאבישי נכנס אליו הוא כאן, וזה המקום היחיד שבו יתאפשר לו לקרוא את ההודעה הזו (חוץ מבמסרים, שאליהם הוא כבר לא מגיב לי במשך חודש)

רוני1002

New member
כן, אבל זה לא פייר מה שאתה עושה.

אם יש לך משהו עם אבישי, זה בינך לבין אבישי. אתה לא צריך לערב גם את הפורום בשביל זה לדעתי לפחות.

למעלה