בקשה אישית מכולם

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifבקשה אישית מכולם ../images/Emo32.gif

לאחרונה, כפי ששמתם לב, הפורום דיי התרוקן, ולאור עצם הידיעה שבקרוב הנהלת תפוז אמורים להודיע לענת אם להשאיר אותו כקבוע או לסגור אותו (להזכירכם הפורום עדיין נחשב "זמני"), אנחנו צריכים לנסות בכל דרך לגרום לכך שיהיה פורה ככל האפשר. לשם כך חשבתי על מספר משימות שאותם אנו חברי הפורום נצטרך ליישם: 1. השתתפות בדיונים, שרשורי תמונות, והודעות ענייניות לפורום, בלי הרף
2. פרסום הפורום בפורומים שונים בתפוז
3. כאשר ייכנסו גולשים חדשים לפורום, אנא מאיתנו להציף אותם בחום ואהבה ולדאוג לכך שירצו להישאר. זאת בניגוד לקבלת פנים הקרירה שניתנה להם לאחרונה, בו הם זכו למעט תגובות שחלקן אף היוו כביקורת קוטלת נגד עמדתם כלפי מלאני, וחבל, אז בואו נשתדל להיות אופטימיים, ולדאוג להעלות כאן את מספר הגולשים
4. חוץ מעצם ההשתתפות בדיונים פעילים, כל גולש יכול (מדי פעם לפחות) להעלות לכאן בעצמו כל מיני סיקורים, שרשורי תמונות והודעות באופן יוזם, ולתרום מעצמו למען הפורום
5. בואו נשתדל להיות כמה שיותר עניינים בהודעות שלנו, ושלא יווצרו מצבים שדיונים ענייניים על מלאני יגלשו לדיונים על רוני/טלי שרון/האקס של שרית. זה מיותר, וחבל
6. לאור התייעצות עם מנהלת הפורום, הוחלט שנרווח יותר את מועדי המפגשי פורום, ונערוך אותם במקום פעם בחודש (כפי שהיה עד עכשיו), לפעם בחודשיים, אבל אנא מכם, השתדלו להגיע למפגשים שכן מתקיימים ולהראות נוכחות מול חברי פורומים אחרים

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifכמו כן...

אתם יכולים ומוזמנים להעלות הצעות ייעול נוספות לפורום
יוזמתכם תבורך

רוני1002

New member
אף אחד לא התקבל פה בקרירות.

פשוט הגולש הציג טענה ואנחנו כתבנו לו שאנחנו חושבים אחרת וגם תיקנו (טוב, יותר נכון אלי תיקן) אותו בכמה עובדות לא נכונות שהוא כתב. זה נקרא דמוקרטיה...

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifתשמעי..

הבעיה היא לא הצגת העמדה המנוגדת, אלא עצם העוקצנות שבה זה נעשה. אנשים באים לכאן מתלהבים, ואנשים דואגים להוציא להם את כל הרוח מהמפרשים, מדכאים אותם ויוצאים נגדם בגישה תוקפנית. מבחינה עובדתית זה ממש ככה, ורק שתדעי, שאני לא הגולש היחיד כאן שחושב כך. הדמוקרטיה צריכה להתבטא בזה שתציגו את עמדתכם, אבל בלי שהיא תפגע בעמדתו/בדעותיו של הגולש, ומבחינה עובדתית, שימי לב שעד כה בשבועיים האחרונים היו 2-3 גולשים שפשוט נעלמו בין-יעף אחרי יום, וזה ממש מזעזע. עד שכבר מצטפרםיל כאן אנשים לא צריכים לשחק איתם "ויברח"

רוני1002

New member
אבל לא כתבנו משהו בגישה תוקפנית.

אני לא חושבת שמישהו פה היה עוקצני או בא בגישה של להוציא את הרוח מהמפרשים. פשוט הצגנו את העמדה שלנו. וחוץ מזה, אם זה היה קורה בפורום אחר אז ממזמן הייתה התנפלות. זה היופי והייחוד בפורום שלנו: לא התנפלנו, אלא הצגנו דעה.

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifשרה

לבוא למישהו שכתב מגילה של 30 שורות ולתקן מילה במילה ממה שהוא כתב זה נראה לי קצת מעליב
ותאמיני לי, אני כבר הבן-אדם השני שמשמיע ביממה האחרונה את הטענה הזו, וחוץ מזה, שכפי שבט שמת לב, היא לא מכוונת אליך ישירות

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifעלק "שרשור התוודות"

את יודעת, שרית, זו לא כזו גאווה להזכיר את רוני בקשר למלאני. אני במקוצך הייתי מתבייש ושותק! (איך אפשר להזכיר את הגוש סחורה הזו ביחס לזמרת הרגישה, אמיתית וכנה ביותר שיש?

actimel

New member
עכשיו אני מתערבת...

אז קודם כל איני תומכת בשום סוג של זלזול בשום אומן! בטח ובטח לא מקובל לכתוב על זמרת "גוש סחורה" אני לא מעריצה אותה, והיא (רוני) בשונה ממלאני, פונה לטווח גילאים נמוך בהרבה ממעריצי צ'יזי. רוני מוכרת כייף ופופ-דאנס ופונה לקהל יעד שונה לגמריי מאשר לקהל היעד של מלאני. אוליי הקהל איכותי? מצידי כן. ובכל זאת חבר'ה... בואו נחשוב לרגע איך בשנייה יכולנו כולנו להפוך עולמות אם מישהו היה כותב על מלאני שלנו בטענה שהיא "גוש מסחרי" ובימי הספייס לא מעט אנשים טענו זאת... וכמה שאני התעצבנתי... אין לכם מושג... אז דעתי הכנה: אין טעם לכתוב משהו שיפגע אפילו במעריץ אחד. עדיף לשקול מילים

רוני1002

New member
אני לא מתוודה, מה קרה לך, תגיד../images/Emo35.gif

כתבת שפותחים כאן שרשורים על רוני. אני הזכרתי את רוני בהקשר של מלאני ולא סתם ככה. אתה יודע מה,צביקע
את הדעות שלך לגבי רוני אתה מוזמן לשמור לעצמך

actimel

New member
ואני מזכירה את רוני בהקשר אחר...

מצעד העברי ברדיו ירושלים! אז קדימה, דרגו והשפיעו!!! יש אחלה פרסים, שווה.

צביקה הערה...

בלי לפגוע בך עם כל הכבוד (ויש כבוד) תפסיק לפתוח פה כל שנייה שרשורים זה מציף ומכער את הפורום! חוצמזה שזה מעמיס בעיניים אנשים באים לקרוא פה ורואים רק בלאגן ומלא שרשורים.זה סתם הורס

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifאת ממש אבל ממש טועה ../images/Emo4.gif

אם תשימי לב, אף אחד מהשרשורים הנ"ל שנפתחו אינו שרשור
, ואם תתעמקי שנייה ותשימי עוד יותר לב, הנושאים של כל שרשור ושרשור נבדלים זה מזה. עצם זה שאנשים לא מגיבים, זה כבר בעיות שלכם. אני את שלי עשיתי-ישבתי אתמול מ-21:30 עד 23:30 בשביל לפתוח ת'שרשורים האלה ולהעסיק את הקומונה (ולידיעתך היום אני גמור מעייפות ונרדמתי בהרצאה שהיתה לנו קודם כי הלכתי לישון בסוף מאוחר, בדיוק בגלל שנשארתי כאן שעתיים ועמלתי במשך כל הערב) ואם אתם מחליטים לא להגיב לשרשורים האלה, אחריות שלכם. לי כבר לא ממש אכפת. אני את שלי, עשיתי ועושה. תאמיני לי שאם כל בן-אדם היה מגיב לשתיים-שלוש הודעות כאלה, הפורום לא היה כ"כ "מכוער" כפי שטענת. אני לא רואה שום סיבה לקבץ שרשורים בסגנון של "דיון: מלאני Vs ויקטוריה" עם "אתה יודע שאתה מכור למלאני ש.." לשרשור אחד. כל הודעה כזו מהווה ללא ספק שרשור בפני עצמו, ולידיעתך, יש לי אישור מלא ממנהלת הפורום לעשות זאת, ולפתוח כמה שרשורים שאני רוצה, כל עוד הם לא עוסקים בתכני
וכל עוד הם לא מתקשרים בנושאים שלהם זה לזה. חוץ מזה, עצה שלי: במקום לשבת ולקטר מול המסך, תתחילי לנסות ולהפעיל בעצמך את הפורום (ואם אפשר בשרשורים על מלאני סי ולא על טלי שרון/שורטי/TEVA טוב, עכשיו אני הולך לעשות קופי-פייסט ולהעתיק את זה לקומונה

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifומה שאת אומרת לי בעצם..

"תדבק ממני, ומשאר חברי הפורום ברוח הבטלנות" אבל מה לעשות, טלי, שאני כן רוצה להחיות כאן את העניינים וליזום כאן דברים. לי אין כוונה לשבת בחיבוק ידיים, ולדחוף לכאן כל יומיים את השם של טל שרון

למעלה