דיון> אינג

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifדיון> אינג ../images/Emo194.gif

האם לדעתכם היא... יפה? סקסית? נבונה? עוזרת כמו שצריך למלאני? נדחפת לתוך ה"שואו" של מלאני? צריכה להישאר להיות העוזרת של מלאני? מוצאת חן בעיניכם? יכולה לפתח קריירה משל עצמה? (אם כן, באיזה תחום?) מספיק מקורית בתור תחפושת לפורים {
}?

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifעונה ../images/Emo8.gif

האם לדעתכם היא... יפה? בתור יפנית, היא ממש יפה, בעיניי, פשוט אני אישית לא רגיל לסוג הזה של היופי
סקסית? אפשר להגיד.. אמנם לא ברמה של מלאני, אבל יש בה משהו מושך
נבונה? האמת היא שאין לי כזה מושג, אבל בתור אחת שנראית כמו השפוטה של מלאני, היא מזכירה לי מאוד בחורה בלי שיקול דעת רציני
עוזרת כמו שצריך למלאני? מצד אחד כן...היא עוזרת לה לארגן את הקריירה שלה, אבל מצד שני, היא עושה בעצם פרסומת לעצמה, כחלק מה"
שלה" ובעצם לא ממש ידוע אם היא עוזרת למל באמת מתוך לב טוב, נשמה והשקעה, או מתוך קטע של הדחפות
נדחפת לתוך ה"שואו" של מלאני? כן...קצת...אפילו יותר מקצת. בכל תמונה שנייה של מלאני, היא חייבת להופיע גם. כל מעריץ בסיסי של מלאני תמיד חייב לשמוע עליה, עוד לפני שהוא שומע על מלאני עצמה
צריכה להישאר להיות העוזרת של מלאני? לדעתי כן, כי בת'כלס, היא עושה עבודה טובה, אבל לאורך זמן, מלאני צריכה לבדוק ולשקול אם היא מסוגלת להסתדר בעצמה, או שהיא צריכה לצמיתות את אינג, שלמעשה במובן מסוים מורידה ממנה את האופנתיות והייחודיות שלה
מוצאת חן בעיניכם? כן, היא חמודה
יכולה לפתח קריירה משל עצמה? (אם כן, באיזה תחום?) לדעתי לא. כל "הקריירה" שלה היא למעשה קרקור סביב הרגליים של מלאני. מזה היא מתפרסנת ומזה היא נהנית. אבל לכו תדעו..
אני לא הבן-אדם שבחן את רמת האייקיו שלה, ושמודע למסוגלות שלה להשתלב בחברה
מספיק מקורית בתור תחפושת לפורים {
}? את זה אתן תגידו (אתן=שרה וסיוון)

Ana Lyn Newkirk

New member
../images/Emo72.gifאופס..../images/Emo12.gif

ענת, תשרשרי פליז את ההודעה הזו לחלק מהדיון על אינג

actimel

New member
אין עליך כפרה... אהבתי את הרעיון

אינג נראית מעולה
בהחלט סקסית לפי דעתי
אני יותר ממנה חחחחחחחחח
אין לי מושג אם הבחורה נבונה, אם היא העוזרת האישית של צ'יזי - אז אני מנחשת שכן
חייבת להישאר בצמוד למלאני
היא עושה עבודה מעולה כן, אינג אחלה בחורה (ומייד יסתרו אותי) אינג תפתח קרירה? איזו קריירה? אוליי יחצנית שלי? הולך

gaga

New member
מדברים פה הרבה על אינג הזאתי

אז ככה לדעתי היא דיי חמודה ובתור מישהי שהייתה עם מלוכסנת לאחרונה אז תאמינו לי שהם שוות (צריכה להיות סיבה טובה לזה שמלאני גוררת אותה לכל מקום) אני חושבת שהיא עושה עבודה די טובה והיא עוזרת למלאני כי אם לא מלאני הייתה מתפטרת ממנה - למרות שאני אישית חושבת שאני יכולה לעזור לה יותר טוב אממממ קריירה אחרת??? אמממ לא שתשאר לשרת את מלאני

למעלה